BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Sad iz ZG stigao. Manu i Nicol ne odgovaraju na poruke, nisu ih ni pročitale još uvijek, tako da je odluka pala na Sarajane. Odgovorila je na upit brzo i lako i jednostavno smo se dogovorili. Engleski joj je dobar pa nema problema oko sporazumijevanja. Cura je prava bombica, prelijepa afrolatina, mirišljava i čista. Dočekala me u seksi rublju i odmah nakon tuširanja je krenulo ljubljenje i predigra što odlično radi! Seks je bio fenomenalan u više poza, miješa, stenje, ljubi se i ne koristi lubrikant uopšte. Platio sam sad vremena sa dva pucnja i otišao sam prezadovoljan 🙂 Preporučujem je svima definitivno vrijedi 200 europljana sat vremena sa njom.
slažem se od crnih sigurno među najboljima koje su se pojavljivale na našem tržištu uz crnu Irinu

Sad iz ZG stigao. Manu i Nicol ne odgovaraju na poruke, nisu ih ni pročitale još uvijek, tako da je odluka pala na Sarajane. Odgovorila je na upit brzo i lako i jednostavno smo se dogovorili. Engleski joj je dobar pa nema problema oko sporazumijevanja. Cura je prava bombica, prelijepa afrolatina, mirišljava i čista. Dočekala me u seksi rublju i odmah nakon tuširanja je krenulo ljubljenje i predigra što odlično radi! Seks je bio fenomenalan u više poza, miješa, stenje, ljubi se i ne koristi lubrikant uopšte. Platio sam sad vremena sa dva pucnja i otišao sam prezadovoljan 🙂 Preporučujem je svima definitivno vrijedi 200 europljana sat vremena sa njom.
Puši sa kondomom ili bez?

Šanse za dobit sifilis od sifiličarke u seksu sa kondomom su do 26%, ovisno gdje se nalazi sifilični čir, pa ti jebi tu Krisu:

The chance of contracting syphilis through one-time protected sex with a person who has syphilis is between 0% and 26.7%. It depends on the location of the sore and whether it is covered by a condom.

Ovako izgledaju sifilična usta, pa ti daj Krisi da ti ga popuši:

Kod spolnih bolesti kljucni detalji su nevidljivi simptomi.

Osoba moze biti zarazna dulje vrijeme bilo kojom ili više bolesti a da nema vidljive simptomes.

Da li je netko nesto dobio ovisi I moze se znati samo sa pravovaljanim testiranjem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh