Nakon duže pauze, odlučio sam posjetit neku i odluka je pala na Brunu.
Kontaktirao sam ju jučer, dobio standardni cjenik, uspio spustit na 110 za 30, uz napomenu da ne tražim neki žešći sex, nego laganini, kisses and hugs. Dala mi adresu, dođem i ženska mi se više ne javlja. Katastrofa, ne sjećam se da me neka tako ostavila vani. Javlja mi se navecer da je imala nekih problema i da je sada sve ok i želi se naći, dogovorim odmah za danas.
Dođem nešto ranije (krenuo na staru adresu, u međuvremenu mi poslala novu), i velim kad bude spremna, samo nek javi, ja sam u blizini. I šalje Im ready, al cijela ta komunikacija tako loša, užas, pošaljem poruku, treba joj 5 min da ju vidi, pa onda još 5 min da odgovori, tako da od tih njenih Im ready ulazim u stan nakon pol sata. Uđem i odmah skužim da nisam bio u kontaktu s njom, nema pojma eng i traži 130, pokazujem joj poruku i ipak prihvati. Velim da bih se otuširao i ako mozemo zajedno, veli ništa, nema ni jednog ručnika... krenem ju ljubit, izmiče mi se, nudiš mi gfe i french kiss i onda se mičeš, užas, prebacujem se na vrat isto se izmiče... bio sam s njima koje se uopce nisu ljubile, al da vrat nedaju ljubit, to pak stvarno. Sise su ajde lijepe, lijepo napravljene, njih sam smio dirat. Krene pušit, puši 30 sekundi, stavi kondom, legne si i raširi se i čeka. Bez volje sam bio, cilj je bio što prije puknut jer samo sam se živcirao sve više. Uspijem i ostane još 15 min, velim joj nek si legne da se mazimo, ženska počinje vikat da je gotovo, šta ja mislim, moram ić, ona ima dogovoren ručak sad, mora ić jesti, ne može ona više bit tu bla bla bla, pitam ju dva put zašto si tako nervozna i ljuta. Ok, krenem se lagano prat, al ne mogu se tuširat jer nema faking ručnika pa se ovako operem i obrišem wc papirom, katastrofa. To radim sve usporeno, tako da sam bio kod nje još tih 15 min, ukupno 30. Čekajući tram, vidio sam ju kako je izasla i srela se s nekom frendicom, nadam se da nije umrla od gladi. Fizički ženska ok, ništa posebno, nije ko na slici, dorađene su slike. Zadnja dva susreta su mi bila sa Sabrinom i Ruby, nakon toga ovo je bilo katastrofa, našao sam dobre komentare za nju, ali šta joj je danas bilo... neću ponovit sigurno