BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

da Vika je top pička, to sam već stoput rekao i opet ću, top. Laru sam planirao, al došlo je ili ona ili Sabrina, ipak sam odlučio Sabrinu, tako da nez kakva je Lara, na slikama je lijepa, al malo starija izgleda. Mislim da je kod njih i ona Polina/Molly, ok, nije ko Vika, al je ok, super su mi takve, s takvim tijelom i lijepa je (još je bila bez šminke). Pa šta nije Vika 200 ko i sve druge, šta si ti nudio manje? kakvih sve ima za 200 al i više, precjenjenih, mislim da je za Viku 200 ok
Mislim da koriste rumunjske/moldavske brojeve, i ako sam dobro pohvatao slovenske znaju isto imati. Imaju zgodnih cura, neke su starije nego na oglasu, slike uredene, itd. Lara kad je bila 1 put ovdje izgledala je vrhunski, starija je od Vike, ali je izgledala super. Puno bolje nego Margo. Ostale nisam vidio uzivo, kad muljaju oko dogovora i hoce podvalit druge cure, ne da mi se onda vrijeme trosit na te gluposti.
Normalno da sam nudio manje, kad zajebavaju oko dogovora.

Sada kada ovako pišete o Viki baš mi je žao što nije ispoštovala dogovoreni termin sa mnom.
Je Vika bolja od Irine i Ruby, lošija ili su isti rang?
Kod Vike sam bio samo jednom. Ono što sam poprilično siguran, ona baš voli seks, krenuo sam ju malo lizat, pustila me kratko i rekla tipa dobro je jebi me (davno je vec to bilo...). Loše mi je bilo što se tad nije ljubila, samo puse (ne znam kako je sad). Ali tijelo... tijelo ima najbolje, bolje od Irine
Mislim da je Ruby ipak bolja. Osobno nisam bio kod Irine i Vike, ali Ruby je cudo, meni do sada vjerojatno top iskustvo.
I ja mogu reći da mi je Ruby najbolja do sad!
Mislim da koriste rumunjske/moldavske brojeve, i ako sam dobro pohvatao slovenske znaju isto imati. Imaju zgodnih cura, neke su starije nego na oglasu, slike uredene, itd. Lara kad je bila 1 put ovdje izgledala je vrhunski, starija je od Vike, ali je izgledala super. Puno bolje nego Margo. Ostale nisam vidio uzivo, kad muljaju oko dogovora i hoce podvalit druge cure, ne da mi se onda vrijeme trosit na te gluposti.
Normalno da sam nudio manje, kad zajebavaju oko dogovora.
Mislim da je Vika jako dobra opcija za 200, ženska se voli jebat, nema se tu šta spustat cijena, 150 su većinom one koje su rodile i starije su ili one koje pak niš ne rade bez nadoplata

IZBJEGAVATI u širokom luku, u svojih 60+ posjeta latinama bez dvojbe najgore iskustvo...

Nikada nisam doživio ovoliku dozu nezainteresiranosti pa čak ni kod ukrajinik/ruskinja koje su poznate po tome, platio sat vremena 2metka po dogovoru, navlaci kondom na mlohavi kurac docim je iz gaca izasao, pusi preko kondoma da ga drzi sa dva prsta, najmlohaviji sex ikada, provjerava kodom svake 2 minute, osjecaj kao da uopce ne zeli biti tamo i da je netko tjera na to, uzas...

Jedva, jedava, ispalio metak, otusirao se i otisao, toliko mi mucno bilo da nisam ni za pare je pitao...
pa napisi joj i na ege

Probao ovaj vikend otići do Irine pimp tražio selfi ili video poziv nisam pristao ništa otišao dalje, dogovorio sa emma dođem na lokaciju Trešnjevka traži me selfi reko jel može bez selfia već sam tu možeš me vidjeti kroz špijunku kaže ne može reko bok odo dalje
Javim se viki ne traži selfi pošalje odma adresu kod glavnog kolodvora, super dođem u apartman budući da još nisam bio kod vike bila mi čudna nije to cura sa slike okrenulo se i otišao kući suhog kurca i sa lovom u džepu
Naknadno sam skužio da me pimp poslao kod margo možda bi i ostao ali nije mi se svidjela pa sam otišao
Ne znam kako vi ali ja ne želim da se moja slika dijeli okolo po nekim sumnjivim kanalima i ne želim dijeliti selfie

Sa ovom sam se dogovarao, ali na kraju ništa od svega. Traži selfie i to ne dam. Neka spuste cijene pa će dobiti selfie. Bolje ću se izmasturbirati, sigurnije je.
bijo kod nje neki dan, niko me ni trazil selfie
picka ima najveci klitac koji sam vidia, dobro tijelo
ono sto mi se nije svidilo i na sto sam full alergican je kad kurva trlja picku prstima i onda trlja istim kurac
supak joj je nedepiliran sto takodjer dont like
skoro mi je sjela na kurac bez kondoma.. .wtf
moram sam ju odgurnut i viknuti kooondooommmm please
poslije jebacina skroz ok

bijo kod nje neki dan, niko me ni trazil selfie
picka ima najveci klitac koji sam vidia, dobro tijelo
ono sto mi se nije svidilo i na sto sam full alergican je kad kurva trlja picku prstima i onda trlja istim kurac
supak joj je nedepiliran sto takodjer dont like
skoro mi je sjela na kurac bez kondoma.. .wtf
moram sam ju odgurnut i viknuti kooondooommmm please
poslije jebacina skroz ok
Svaka tebi čast ali meni ta lići kao da je nekad bila muško.
One ruke i noge...

Probao ovaj vikend otići do Irine pimp tražio selfi ili video poziv nisam pristao ništa otišao dalje, dogovorio sa emma dođem na lokaciju Trešnjevka traži me selfi reko jel može bez selfia već sam tu možeš me vidjeti kroz špijunku kaže ne može reko bok odo dalje
Javim se viki ne traži selfi pošalje odma adresu kod glavnog kolodvora, super dođem u apartman budući da još nisam bio kod vike bila mi čudna nije to cura sa slike okrenulo se i otišao kući suhog kurca i sa lovom u džepu
Naknadno sam skužio da me pimp poslao kod margo možda bi i ostao ali nije mi se svidjela pa sam otišao
Ne znam kako vi ali ja ne želim da se moja slika dijeli okolo po nekim sumnjivim kanalima i ne želim dijeliti selfie
Mene pimp od Irine nije tražio ništa.

Ja sam za Viku dobio drugu lokaciju. Ulica Kneza Branimira.

Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.

znam da se o ovoj pisalo ali moram i ja dati kratku recenziju. bio prvi put samo se okrenuo ali nakon par mjeseci odlučim se ja otić. jako negativno iskustvo, bio sam previše napaljen i ona je to osjetila i samo iskoristila da što prije imam dva pucnja i spakovala me doma na kraju mi se nije dalo svađati s njom. ugl. veliko NE. na slikama ne izgleda baš nešto ali uživo još gore, baš je ogromna

Mene pimp od Irine nije tražio ništa.

Ja sam za Viku dobio drugu lokaciju. Ulica Kneza Branimira.

Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.
I meni su dali istu lokaciju za Viku ali nisam htio pisati ulicu a tamo me dočekala Margo...
Jasno mi je zašto traže selfi ili video poziv ali ja to ne želim rađe neču ići, tebe valjda nisu tražili jer te već imaju u arhivi

I meni su dali istu lokaciju za Viku ali nisam htio pisati ulicu a tamo me dočekala Margo...
Jasno mi je zašto traže selfi ili video poziv ali ja to ne želim rađe neču ići, tebe valjda nisu tražili jer te već imaju u arhivi
Mislim da nije problem ako objaviš samo ime ulice. Ako sam u krivu, iskusniji članovi ispravite me.
Vjerujem da me imaju u arhivi, da. Imaš nekih saznanja da se selfii koriste u nekakv mutne svrhe (imaš konkretne dokaze?) ili ti je to samo tvoj strah?

Ova nudi bez kondoma uz nadoplatu. Tako je napisala nakon što sam je kontaktirao porukom na objavljen broj u profilu. Ne znam kako tu postavit screen shot, no možete joj se sami javit pa provjerit.
Nikad nemoj curu koja se troši za novac jebat bez kondoma. Znam da nešto možeš pokupiti i od obične cure, ali ovo je puno veći rizik. Nagrada nije vrijedna rizika.
Moguće da više nije tu pa uvaljuju drugu
Moguće, jer ja sam za Viku pitao dopisujem li se sa njom ili sa "menadžerom". Pimp mora da je shvatio da ništa od mene ako ne dobijem Viku, pa se nije kasnije niti javio.

IZBJEGAVATI u širokom luku, u svojih 60+ posjeta latinama bez dvojbe najgore iskustvo...

Nikada nisam doživio ovoliku dozu nezainteresiranosti pa čak ni kod ukrajinik/ruskinja koje su poznate po tome, platio sat vremena 2metka po dogovoru, navlaci kondom na mlohavi kurac docim je iz gaca izasao, pusi preko kondoma da ga drzi sa dva prsta, najmlohaviji sex ikada, provjerava kodom svake 2 minute, osjecaj kao da uopce ne zeli biti tamo i da je netko tjera na to, uzas...

Jedva, jedava, ispalio metak, otusirao se i otisao, toliko mi mucno bilo da nisam ni za pare je pitao...
Potvrdujem post, isto Sam od nje dozivio prije dva mjeseca. Obavezno izbjegavati, ima najmanje 10 godina vise nego se predstavlja. Najgore iskustvo s kurvama do SADA...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh