Idem danas kod nje napisem recenziju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem danas kod nje napisem recenziju
Mala se da snimati, objavi video recenzijuIdem danas kod nje napisem recenziju
Da i evo ti je upravo doslaJel uživo ima ovaku dobru prdaru? Dolazi li u Zagreb? Hvala unaprijed!![]()
Stvarno ima 40kg?Bok jebači, kratka recenzija, ako volite malu zgodnu latinu preporučam Shantal. Upravo završio kod nje 2x u dva tjedna i stvarno sve pohvale, kaže slabo ima posla u Zg (rekao sam joj da zato što svi jebu Irinu i još parpa odlazi u petak tako da još danas i sutra stignete umočiti. Ako idete recite da vas je Marco preporučio da dobijem još kakav popust ak ću sutra navečer kod nje još jednom prije odlaska
Slična je kao na fotkama ali meni još puno zgodnija uživo, uživa u seksu i svim pozama,
110eura pola sata, 50eura quicky 10 min
Javite ako bili kako je vama bilo, pusabok
Dali se hoce ljubit moze svrsavanje u usta kod njeMa kak nema posla puno tog očito može bez da naplati dodatno, bar meni nije, nisam ni gledao cijene samo sam rokao deepthroat i domination i nije bilo extra charge, sretna je što je vidjela kitu valjdaa i meni draže da nije neka od svih razvaljena kao neke druge
Mala je jako simpa slatka i zgodnička, ne bih joj dao više od 50 kg da, lagana je čak sam ju digo u zrak i nabijao to mi je rijetkost inače
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|