BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Da. Nudi bez za +100 i svrsavanje u nju za +50 (to sam pitao da vidim jel stvarno fiju). I, je. Pa ako netko zeli....
To je ruski rulet. Ja osobno ne bi, ali u Austriji recimo na booksusi mozes traziti cure koje rade bez kondoma. Ok, tamo je prostitucija legalna, morale bi se testirati i sve to ali ipak rizik je prevelik. I tamo to krece od cca 150-200 eur za sat. Ludost, sta reci.

Mene pimp od Irine nije tražio ništa.

Ja sam za Viku dobio drugu lokaciju. Ulica Kneza Branimira.

Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.
Mozda unpopular opinion na ovom forumu, ali ja sam uzimao novac natrag na silu ili bez ako bi kurva bila bas losa.

Problem kod mene kaj volim velike sise i jedino ova zenska je imala velike, al reko sam si aj da probam malo ruznu zensku. A ono ona nije nes kao aktivna, al pusta da joj ono bas jako stisces sise, ne boli ju nis, a i malo smrdi joj iz usta, debela isto. Jedna zanimljiva stvar je kaj uopce nije nikakav lubrikant koristila a bila je vlazna,to znaci nema puno posjetitelja sigurno i jer sam jos mogo spustit cijenu.

Mozda unpopular opinion na ovom forumu, ali ja sam uzimao novac natrag na silu ili bez ako bi kurva bila bas losa.
Ja sam sam jednom i to prosle ili pretprosle godine. Ne na silu nego sam trazio, pa mi pimp prijetio preko telefona, bilo vise cura u stanu, one mi rekle da je “security” u stanu do. Od 200eur nazad uzeo 150, 50 popusio. Prvi i jedini put da je bila kao mrtvo puhalo, kao da je prisiljena to raditi. Nakon 5min akcije prekinuo, vidio da nikud ne vodi i kad sam trazio pare nazad onda se pocela svadat. Na kraju nit je “security” dosao, samo pricao sa pimpom na telefon, da ne moze novce vratit, da sam uzeo termin, da im je propala zarada itd. Rekao da je ok usluga ne bi se nista bunio, ali ovo nema smisla, doslovno bio 5 min, reko budete nasli novu zrtvu. Htio mi onda pola vratit ja trazio 150, pa i on poceo o “security”u pricat, kad sam njemu rekao neka dode da se obracunamo samo je rekao da dam mob curi, i odmah vratila pare. Odmah je i profil bio obrisan na EGE.

Mislim da nije problem ako objaviš samo ime ulice. Ako sam u krivu, iskusniji članovi ispravite me.
Vjerujem da me imaju u arhivi, da. Imaš nekih saznanja da se selfii koriste u nekakv mutne svrhe (imaš konkretne dokaze?) ili ti je to samo tvoj strah?

Nikad nemoj curu koja se troši za novac jebat bez kondoma. Znam da nešto možeš pokupiti i od obične cure, ali ovo je puno veći rizik. Nagrada nije vrijedna rizika.

Moguće, jer ja sam za Viku pitao dopisujem li se sa njom ili sa "menadžerom". Pimp mora da je shvatio da ništa od mene ako ne dobijem Viku, pa se nije kasnije niti javio.
Nisam napisao da se selfi koristi u neke mutne svrhe pa ne trebam ni dokaze napisao sam "ne želim da moje slike kruže po nekim sumnjivim kanalima"
Ne vidim razloga da se traži selfi kad te svaka cura može vidjeti kroz špijunku prije nego otvori vrata ako si joj sumnjiv neće otvoriti vrata i bok...

znam da se o ovoj pisalo ali moram i ja dati kratku recenziju. bio prvi put samo se okrenuo ali nakon par mjeseci odlučim se ja otić. jako negativno iskustvo, bio sam previše napaljen i ona je to osjetila i samo iskoristila da što prije imam dva pucnja i spakovala me doma na kraju mi se nije dalo svađati s njom. ugl. veliko NE. na slikama ne izgleda baš nešto ali uživo još gore, baš je ogromna
e da to je i meni napravila iako smo se više puta vidili pa sam odlučio da neću više kod nje, zapravo ona nije uopće vrijedna komentiranja

Dal je netko bio.
Jučer sam kontaktirao tinu (ujrainku) i preporučila mi je nju
Ak je netko bio pls za opis , može I poruka
Hvalim
Bio sam sinoć kod Milane, i meni ju je preporučila Tina, pa uopće nisam ni sumnjao da će biti OK. Cura je iz Ukrajine, slike i video su istiniti, kao i usluge koje su navedene. Dakle ništa fejk. Uzeo sat vremena i stvarno uživao. Dakle cura je lijepa, jako zgodna, vitka sa silikonima u grudima koje joj jako dobro stoje, malo neobično pod rukom ali OK i pirsing na bradavicama, po tijelu nekoliko tetovaža. Uzeo sat vremena, apartman i kupaonica čisti, uredni i topli. Meni se Milana izgledom i uslugom dojmila i definitivno ću ponoviti. Tim više što je independent a bogme jer trenutno nema Tina a kod Irine je gužva.
Jedino je lokacija malo "neobična" - apartman se nalazi u prostoru koji je nekad bio frizerski salon, a u tom prolazu se nalazi ulaz u kuhinju obližnjeg restorana i malo je fluktuacija ljudi poprilična....

Dal je netko bio.
Jučer sam kontaktirao tinu (ujrainku) i preporučila mi je nju
Ak je netko bio pls za opis , može I poruka
I meni ju je tina preporucila i bio sam danas u podne,stan i higijena su savrseni stvarno,milana je isto prelijepa cura i meni se sve svidjalo,osim samog seksa koji je bio 6/10, malo bolje od prosijeka nekog ali nista posebno,ali da se cura lizati,da i gurnuti prste i sve,pusenje je dobro bilo isto,samo eto seks maloo ispod ocekivanja

e da to je i meni napravila iako smo se više puta vidili pa sam odlučio da neću više kod nje, zapravo ona nije uopće vrijedna komentiranja
Ja sam bio davno kod Anitte i tko voli zenske da ih ima svagdi moze proc.meni s analom bilo ok.pusenje odlicno.pizda mogu tri kurca stat.inace cista.uredna.tako je bilo prije.a sad kad opet dojde javim dali se pokvarila.

Znaci upravo se vratio od
Znam da je netko pisao lose o njoj, ali nebi se slozio ni u jednom kontekstu i drago mi je da sam unatoc lose procitanoj recenziji otisao kod nje.
Dogovor jednostavan u par poruka, salje adresu.
200e 1h
Znaci ljubi se, gfe odlicna, jedino je pusenje sa gumicom, bez je extra 30e.
Pusenje unatoc tome sto je preko gumice radi vrhunski i gleda te u oci sto ja volim.
Extra cura tko voli petite cure, ja svakako ponavljam kad se opet vrati,tu je jos tj dana.
Apartman je veliki i prostran, nudi tus kod ulaska, ona cista i mirisljava.
I najbitnije od svega, barem meni,,,,dogovaras se s njom i zna engleski jako dobro.
Znaci top top iskustvo, jedno od boljih u zadnje vrijeme.
A ovaj koji ju je htio zeniti kako je pricala i koji ju je stalkao je vjerovatno i pisao lose o njoj kada ga je odjebala....stvarno svuda ima bolesnika.....smijesna prica uglavnom

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh