BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Probao ovaj vikend otići do Irine pimp tražio selfi ili video poziv nisam pristao ništa otišao dalje, dogovorio sa emma dođem na lokaciju Trešnjevka traži me selfi reko jel može bez selfia već sam tu možeš me vidjeti kroz špijunku kaže ne može reko bok odo dalje
Javim se viki ne traži selfi pošalje odma adresu kod glavnog kolodvora, super dođem u apartman budući da još nisam bio kod vike bila mi čudna nije to cura sa slike okrenulo se i otišao kući suhog kurca i sa lovom u džepu
Naknadno sam skužio da me pimp poslao kod margo možda bi i ostao ali nije mi se svidjela pa sam otišao
Ne znam kako vi ali ja ne želim da se moja slika dijeli okolo po nekim sumnjivim kanalima i ne želim dijeliti selfie
Mene pimp od Irine nije tražio ništa.

Ja sam za Viku dobio drugu lokaciju. Ulica Kneza Branimira.

Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.

znam da se o ovoj pisalo ali moram i ja dati kratku recenziju. bio prvi put samo se okrenuo ali nakon par mjeseci odlučim se ja otić. jako negativno iskustvo, bio sam previše napaljen i ona je to osjetila i samo iskoristila da što prije imam dva pucnja i spakovala me doma na kraju mi se nije dalo svađati s njom. ugl. veliko NE. na slikama ne izgleda baš nešto ali uživo još gore, baš je ogromna

Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.
I meni su dali istu lokaciju za Viku ali nisam htio pisati ulicu a tamo me dočekala Margo...
Jasno mi je zašto traže selfi ili video poziv ali ja to ne želim rađe neču ići, tebe valjda nisu tražili jer te već imaju u arhivi

Ako nije problem kad javljate recenzije gdje ste bili dajte informaciju jel cura ili pimp traži selfi tako da mi koji ne želimo dati selfi ne trošimo vrijeme, hvala.

I meni su dali istu lokaciju za Viku ali nisam htio pisati ulicu a tamo me dočekala Margo...
Jasno mi je zašto traže selfi ili video poziv ali ja to ne želim rađe neču ići, tebe valjda nisu tražili jer te već imaju u arhivi
Mislim da nije problem ako objaviš samo ime ulice. Ako sam u krivu, iskusniji članovi ispravite me.
Vjerujem da me imaju u arhivi, da. Imaš nekih saznanja da se selfii koriste u nekakv mutne svrhe (imaš konkretne dokaze?) ili ti je to samo tvoj strah?

Ova nudi bez kondoma uz nadoplatu. Tako je napisala nakon što sam je kontaktirao porukom na objavljen broj u profilu. Ne znam kako tu postavit screen shot, no možete joj se sami javit pa provjerit.
Nikad nemoj curu koja se troši za novac jebat bez kondoma. Znam da nešto možeš pokupiti i od obične cure, ali ovo je puno veći rizik. Nagrada nije vrijedna rizika.
Moguće da više nije tu pa uvaljuju drugu
Moguće, jer ja sam za Viku pitao dopisujem li se sa njom ili sa "menadžerom". Pimp mora da je shvatio da ništa od mene ako ne dobijem Viku, pa se nije kasnije niti javio.

IZBJEGAVATI u širokom luku, u svojih 60+ posjeta latinama bez dvojbe najgore iskustvo...

Nikada nisam doživio ovoliku dozu nezainteresiranosti pa čak ni kod ukrajinik/ruskinja koje su poznate po tome, platio sat vremena 2metka po dogovoru, navlaci kondom na mlohavi kurac docim je iz gaca izasao, pusi preko kondoma da ga drzi sa dva prsta, najmlohaviji sex ikada, provjerava kodom svake 2 minute, osjecaj kao da uopce ne zeli biti tamo i da je netko tjera na to, uzas...

Jedva, jedava, ispalio metak, otusirao se i otisao, toliko mi mucno bilo da nisam ni za pare je pitao...
Potvrdujem post, isto Sam od nje dozivio prije dva mjeseca. Obavezno izbjegavati, ima najmanje 10 godina vise nego se predstavlja. Najgore iskustvo s kurvama do SADA...

Da. Nudi bez za +100 i svrsavanje u nju za +50 (to sam pitao da vidim jel stvarno fiju). I, je. Pa ako netko zeli....
To je ruski rulet. Ja osobno ne bi, ali u Austriji recimo na booksusi mozes traziti cure koje rade bez kondoma. Ok, tamo je prostitucija legalna, morale bi se testirati i sve to ali ipak rizik je prevelik. I tamo to krece od cca 150-200 eur za sat. Ludost, sta reci.

Mozda unpopular opinion na ovom forumu, ali ja sam uzimao novac natrag na silu ili bez ako bi kurva bila bas losa.

Problem kod mene kaj volim velike sise i jedino ova zenska je imala velike, al reko sam si aj da probam malo ruznu zensku. A ono ona nije nes kao aktivna, al pusta da joj ono bas jako stisces sise, ne boli ju nis, a i malo smrdi joj iz usta, debela isto. Jedna zanimljiva stvar je kaj uopce nije nikakav lubrikant koristila a bila je vlazna,to znaci nema puno posjetitelja sigurno i jer sam jos mogo spustit cijenu.

Mozda unpopular opinion na ovom forumu, ali ja sam uzimao novac natrag na silu ili bez ako bi kurva bila bas losa.
Ja sam sam jednom i to prosle ili pretprosle godine. Ne na silu nego sam trazio, pa mi pimp prijetio preko telefona, bilo vise cura u stanu, one mi rekle da je “security” u stanu do. Od 200eur nazad uzeo 150, 50 popusio. Prvi i jedini put da je bila kao mrtvo puhalo, kao da je prisiljena to raditi. Nakon 5min akcije prekinuo, vidio da nikud ne vodi i kad sam trazio pare nazad onda se pocela svadat. Na kraju nit je “security” dosao, samo pricao sa pimpom na telefon, da ne moze novce vratit, da sam uzeo termin, da im je propala zarada itd. Rekao da je ok usluga ne bi se nista bunio, ali ovo nema smisla, doslovno bio 5 min, reko budete nasli novu zrtvu. Htio mi onda pola vratit ja trazio 150, pa i on poceo o “security”u pricat, kad sam njemu rekao neka dode da se obracunamo samo je rekao da dam mob curi, i odmah vratila pare. Odmah je i profil bio obrisan na EGE.

Mislim da nije problem ako objaviš samo ime ulice. Ako sam u krivu, iskusniji članovi ispravite me.
Vjerujem da me imaju u arhivi, da. Imaš nekih saznanja da se selfii koriste u nekakv mutne svrhe (imaš konkretne dokaze?) ili ti je to samo tvoj strah?

Nikad nemoj curu koja se troši za novac jebat bez kondoma. Znam da nešto možeš pokupiti i od obične cure, ali ovo je puno veći rizik. Nagrada nije vrijedna rizika.

Moguće, jer ja sam za Viku pitao dopisujem li se sa njom ili sa "menadžerom". Pimp mora da je shvatio da ništa od mene ako ne dobijem Viku, pa se nije kasnije niti javio.
Nisam napisao da se selfi koristi u neke mutne svrhe pa ne trebam ni dokaze napisao sam "ne želim da moje slike kruže po nekim sumnjivim kanalima"
Ne vidim razloga da se traži selfi kad te svaka cura može vidjeti kroz špijunku prije nego otvori vrata ako si joj sumnjiv neće otvoriti vrata i bok...

znam da se o ovoj pisalo ali moram i ja dati kratku recenziju. bio prvi put samo se okrenuo ali nakon par mjeseci odlučim se ja otić. jako negativno iskustvo, bio sam previše napaljen i ona je to osjetila i samo iskoristila da što prije imam dva pucnja i spakovala me doma na kraju mi se nije dalo svađati s njom. ugl. veliko NE. na slikama ne izgleda baš nešto ali uživo još gore, baš je ogromna
e da to je i meni napravila iako smo se više puta vidili pa sam odlučio da neću više kod nje, zapravo ona nije uopće vrijedna komentiranja

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh