Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loše da...ja isto već duže vrijeme čekam da dođe neka dobra crnkinja.vidim da se ponuda crnkinja za ZG malo osvježila ali sve je to ubi me bože na prvu i Anitte već nema par dana iako ona neće nikom faliti… ima li ko kakvu preporuku što da izaberem od ovih čokoladnih?
Loše da...ja isto već duže vrijeme čekam da dođe neka dobra crnkinja.
Danas sam je vidio blizu Glavnog kolodvora, bila je sa nekom plavušom. Nisam mogao ne primijetiti je, fakat izgleda opako, čini mi se i bolje nego 2023. u 8 mj. kad sam bio kod nje. Nas 20 čeka na semaforu, a ona se fakat ističe. Od onda je nisam vidio, a očito ju nisam zaboravio. Mislim da ću morati ponoviti gradivoJel bio tko kod Vike u zadnje vrijeme? Jel to ona sa slika i jel usluga i dalje dobra kod nje?
Mozda sa Larom, ako su opet cimerice.Danas sam je vidio blizu Glavnog kolodvora, bila je sa nekom plavušom. Nisam mogao ne primijetiti je, fakat izgleda opako, čini mi se i bolje nego 2023. u 8 mj. kad sam bio kod nje. Nas 20 čeka na semaforu, a ona se fakat ističe. Od onda je nisam vidio, a očito ju nisam zaboravio. Mislim da ću morati ponoviti gradivo.
Pa koji vam je kurac za ovakve gnomove dat 200 sat,zato nas i jebu tako sa cijenama
Šteta je bila 200€ - 1h
Simpaticna,niza curka,malo jaca,dobra usluga,sve se sa njom moze dogovoriti,samo mi je minus sto je razgovor preko google prevoditelja jer i hrvatski i engleski slabo razumije
Bas to, zena niti ne izgleda dobro, niti ne zna jezik. Po meni 100€ za 1h je vise nego realno za takve.Pa koji vam je kurac za ovakve gnomove dat 200 sat,zato nas i jebu tako sa cijenama
Ovakve faveluse sta ne znaju beknit engleski max 100 sat i mos svrsit di oces i nek odjebu ako nece
A ne znam, djelovala mi je dosta starije od Vike i ne bih rekao da je Lara, no tko zna ? S Larom sam pričao dok sam dolazio kod Vike pa zato i mislim da nije ona...ili se postarala dosta.Mozda sa Larom, ako su opet cimerice.
Jest, bio sam ja kod nje kad je bila u posjeti Londonu.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/amanda-oglas-6212194 je li bio tko i je li misicava kao na slikama?
možda ova? ona radi preko iste agencijeA ne znam, djelovala mi je dosta starije od Vike i ne bih rekao da je Lara, no tko zna ? S Larom sam pričao dok sam dolazio kod Vike pa zato i mislim da nije ona...ili se postarala dosta.
Danas sam je vidio blizu Glavnog kolodvora, bila je sa nekom plavušom. Nisam mogao ne primijetiti je, fakat izgleda opako, čini mi se i bolje nego 2023. u 8 mj. kad sam bio kod nje. Nas 20 čeka na semaforu, a ona se fakat ističe. Od onda je nisam vidio, a očito ju nisam zaboravio. Mislim da ću morati ponoviti gradivo.
mala je stvarno prezgodna, vjerujem trenutno i najzgodnija na tržištu ..i jako simpatična.
Minus je što ritam dirigira pimp pa ponekad ima po 10 mušterija dnevno pa se naravno ne unosi previše ali surađuje po pitanju poza.
Sise i pica se mogu lizati ali nema prstenjačenja.
Higijena prostora i ručnik tako-tako...
Danas je maznula hambić u Branimir centru a ti si je vidio kad se vraćala u apartman
Ona druga bi mogla biti Margo..
Da, mogla bi biti ta. Sutra opet u isto vrijeme na pauzu pa ću bolje pogledatimožda ova? ona radi preko iste agencije
Irina je top
Da da.. ima dosta dobre preporuke.
Ova? Bome dobra. Nadam se da će do Zg-a
Ekipa, evo jedna topla preporuka od mene. Cura je sa slika, izgled top, akcija još bolja.
Može se pregovarati oko cijene.
Na vratima dočeka čista, obučena i spremna za akciju.
Pravi GFE, da se ljubiti, pušenje bez, u akciji doslovno ispunjava sve želje i pita koje poze preferiraš. Ne gleda na sat, ne požuruje. Ili dobro glumi, ili stvarno voli svoj posao![]()
pa agencija je, kako se mislis pregovaratiNi p od pregovaranja. 1h 250h i ne spusta.
Sumnjiv si s preporukom...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |