Ako je to stvarno istina napiši konkretno od kud ti ta informacija jer to nije zajebancija...Ima spolnu prenosivu bolest, te daje sex bez kondoma uz nadoplatu. Izbjegavajte je u potpunosti.
Ne moraš otkrivati izvore ali daj neke informacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je to stvarno istina napiši konkretno od kud ti ta informacija jer to nije zajebancija...Ima spolnu prenosivu bolest, te daje sex bez kondoma uz nadoplatu. Izbjegavajte je u potpunosti.
bijo kod nje neki dan, niko me ni trazil selfie
Sa ovom sam se dogovarao, ali na kraju ništa od svega. Traži selfie i to ne dam. Neka spuste cijene pa će dobiti selfie. Bolje ću se izmasturbirati, sigurnije je.
Odustao sam od toga, redovito ne objavljuju negativne reviewe pa im moras pisat, a onda kad objave, agencija samo napravi novi oglas...pa napisi joj i na ege
Svaka tebi čast ali meni ta lići kao da je nekad bila muško.bijo kod nje neki dan, niko me ni trazil selfie
picka ima najveci klitac koji sam vidia, dobro tijelo
ono sto mi se nije svidilo i na sto sam full alergican je kad kurva trlja picku prstima i onda trlja istim kurac
supak joj je nedepiliran sto takodjer dont like
skoro mi je sjela na kurac bez kondoma.. .wtf
moram sam ju odgurnut i viknuti kooondooommmm please
poslije jebacina skroz ok
Mene pimp od Irine nije tražio ništa.Probao ovaj vikend otići do Irine pimp tražio selfi ili video poziv nisam pristao ništa otišao dalje, dogovorio sa emma dođem na lokaciju Trešnjevka traži me selfi reko jel može bez selfia već sam tu možeš me vidjeti kroz špijunku kaže ne može reko bok odo dalje
Javim se viki ne traži selfi pošalje odma adresu kod glavnog kolodvora, super dođem u apartman budući da još nisam bio kod vike bila mi čudna nije to cura sa slike okrenulo se i otišao kući suhog kurca i sa lovom u džepu
Naknadno sam skužio da me pimp poslao kod margo možda bi i ostao ali nije mi se svidjela pa sam otišao
Ne znam kako vi ali ja ne želim da se moja slika dijeli okolo po nekim sumnjivim kanalima i ne želim dijeliti selfie
I meni su dali istu lokaciju za Viku ali nisam htio pisati ulicu a tamo me dočekala Margo...Mene pimp od Irine nije tražio ništa.
Ja sam za Viku dobio drugu lokaciju. Ulica Kneza Branimira.
Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.
Bila je Vika ovdje prije cca mjesec dana sigurno. Ta agencija/pimp su dosta neozbiljni i hoce zajebat i podvalit drugu curu.Jel ta Vika stvarno tu ili je to bude Margo...I zanima me iskustvo s Margo
Moguće da više nije tu pa uvaljuju druguBila je Vika ovdje prije cca mjesec dana sigurno. Ta agencija/pimp su dosta neozbiljni i hoce zajebat i podvalit drugu curu.
Mislim da nije problem ako objaviš samo ime ulice. Ako sam u krivu, iskusniji članovi ispravite me.I meni su dali istu lokaciju za Viku ali nisam htio pisati ulicu a tamo me dočekala Margo...
Jasno mi je zašto traže selfi ili video poziv ali ja to ne želim rađe neču ići, tebe valjda nisu tražili jer te već imaju u arhivi
Nikad nemoj curu koja se troši za novac jebat bez kondoma. Znam da nešto možeš pokupiti i od obične cure, ali ovo je puno veći rizik. Nagrada nije vrijedna rizika.
Ova nudi bez kondoma uz nadoplatu. Tako je napisala nakon što sam je kontaktirao porukom na objavljen broj u profilu. Ne znam kako tu postavit screen shot, no možete joj se sami javit pa provjerit.
Moguće, jer ja sam za Viku pitao dopisujem li se sa njom ili sa "menadžerom". Pimp mora da je shvatio da ništa od mene ako ne dobijem Viku, pa se nije kasnije niti javio.Moguće da više nije tu pa uvaljuju drugu
Da. Nudi bez za +100 i svrsavanje u nju za +50 (to sam pitao da vidim jel stvarno fiju). I, je. Pa ako netko zeli....
Ova nudi bez kondoma uz nadoplatu. Tako je napisala nakon što sam je kontaktirao porukom na objavljen broj u profilu. Ne znam kako tu postavit screen shot, no možete joj se sami javit pa provjerit.
Potvrdujem post, isto Sam od nje dozivio prije dva mjeseca. Obavezno izbjegavati, ima najmanje 10 godina vise nego se predstavlja. Najgore iskustvo s kurvama do SADA...
IZBJEGAVATI u širokom luku, u svojih 60+ posjeta latinama bez dvojbe najgore iskustvo...
Nikada nisam doživio ovoliku dozu nezainteresiranosti pa čak ni kod ukrajinik/ruskinja koje su poznate po tome, platio sat vremena 2metka po dogovoru, navlaci kondom na mlohavi kurac docim je iz gaca izasao, pusi preko kondoma da ga drzi sa dva prsta, najmlohaviji sex ikada, provjerava kodom svake 2 minute, osjecaj kao da uopce ne zeli biti tamo i da je netko tjera na to, uzas...
Jedva, jedava, ispalio metak, otusirao se i otisao, toliko mi mucno bilo da nisam ni za pare je pitao...
To je ruski rulet. Ja osobno ne bi, ali u Austriji recimo na booksusi mozes traziti cure koje rade bez kondoma. Ok, tamo je prostitucija legalna, morale bi se testirati i sve to ali ipak rizik je prevelik. I tamo to krece od cca 150-200 eur za sat. Ludost, sta reci.Da. Nudi bez za +100 i svrsavanje u nju za +50 (to sam pitao da vidim jel stvarno fiju). I, je. Pa ako netko zeli....
Mozda unpopular opinion na ovom forumu, ali ja sam uzimao novac natrag na silu ili bez ako bi kurva bila bas losa.Mene pimp od Irine nije tražio ništa.
Ja sam za Viku dobio drugu lokaciju. Ulica Kneza Branimira.
Šta se tiče selfia i videopoziva; Zanimao me razlog iza tog postupka, pa sam pitao Irinu i Ruby. Kažu da barem jednom tjedno lažna policija ili klijenti pokradu neku curu. Kažu da zato traže selfi/videopoziv.
I jos neka zanimljiva stvar koju sam primjetio. Ove najhvaljenije kurve, dosta njih me nije trazilo nikad selfi a svaki put uzmem novi broj, mislim logicno dobro te zadovoljeMozda unpopular opinion na ovom forumu, ali ja sam uzimao novac natrag na silu ili bez ako bi kurva bila bas losa.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|