BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Koji kurac se dogada s ovim kurvama?Svaka kaze oral je bez ako je higijena dobra,ok dolaze im svakakvi krampovi al brate kakva je tvoja higijena?
Obrises se vlaznom maramicom nakon svakog klijenta i zivio.
Treba im pocet trazit da se otusiraju kad dodemo i da to ne ulazi u vrijeme naravno!
Sat max 150 i koja nece noga u prkno i nazad u favele.Pizda ti materina nanervira san se bezveze

Ona je na slikama, nije independent, sve ide preko agencije, međutim nije bilo nekih problema...

Prvi dojam, prekrasno lice, ali za mene tu sve staje, tijelo kao mali tenkić šta nije ni blizu mom ukusu, dupe ogromno silikonsko, cice također, simapa je i nasmješena/šaljiva, akcija osrednja, odlican BJ (sa kapicom) gleda te uči i izgleda mega jebozovno dok to radi, sex prilično loš, nefleksibilna je i nepokretna sa tom guzicetinom, te stalno te pokusava namjestiti na ono sta njoj odgovara i sve je nekako bez trunke strasti (makar odglumljene) izgleda kao da joj je puna kapa sexa i svega, a to i potvrđuje kroz razgovor, kaže da radi po 15h na dan!

Za jednom odraditi za 150vjeverica se isplati, samo radi tog jebozovnog lica, ponovio nebi...

Dala mi instagram i ovo je samo još jedan u moru dokaza koliko te pičke na instagramu nemaju veze sa stvarnošću! :) ne šaljite pm-ove neću ga dijeliti, odite i vidite sami te ju pitajte isti...

Jel mi možeš poslat adresu u PM da mi se ne dogodi da me pošalju nekoj drugoj?

Koji kurac se dogada s ovim kurvama?Svaka kaze oral je bez ako je higijena dobra,ok dolaze im svakakvi krampovi al brate kakva je tvoja higijena?
Obrises se vlaznom maramicom nakon svakog klijenta i zivio.
Treba im pocet trazit da se otusiraju kad dodemo i da to ne ulazi u vrijeme naravno!
Sat max 150 i koja nece noga u prkno i nazad u favele.Pizda ti materina nanervira san se bezveze
Bil ti kome pusio smrdljiv kurac

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh