BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jel ima itko iskustva sa ovom, htio bi danas posjetiti, ako se javi
Po prijasnjim postovima na forumu isplati se. Ja sam pokusavao kod nje u nedjelju, ali ne odgovara odmah. Pa kaze moze poslije 20h, ja posaljem oko 22h, nakon sat vremena odgovori tek iza ponoci. Nisam mogao toliko cekati, imam jos sat i pol voznje do doma.

Onda sam se dogovorio sa

I nisam pozalio. Prekrasna cura, sve super. Prica engleski pa se sve dogovori s njom bez problema.

Dogovorio jednu curu al sam izvisio za termin pa se javio dobro znanoj megan, odgovorila je kroz 2-3 min.
Ne znam što da više kažem da nisam rekao u prvoj recenziji.
Super cura,dogovor lagan u par poruka.
Dočeka te čista,mirišljava sa velikim osmjehom.
Nudi tuširanje,daje čisti ručnik.
Gfe,ljubi se, surađuje,mijenja pozicijem.
Oral je jedino sa kondomom, doplata 30e bez, sex sa.
Ako tko ima kakva dodatna pitanja nek se javi u privat rado ću odgovoriti, a ako se netko.dvoumio svakako neka ode dok je još tu.

Ovo joj je cimerica koju planiram posjetiti, upoznao je izljubili se, baš mi je top.
Klijent koji je došao kod cimerice prije mene, ostavio tenisice u hodniku, znači sve su bile u blatu a iz njih smrdi uhhh...očito nije čuo da se noge mogu oprat a i patike.....i onda se neki žale kad cure traže tuširanje....uhh...došlo mi da se ispovračam.

I malo sam ju opet ispitao za njihove grupe, koje je potvrdila da imaju i koje koriste.
One isto imaju grupe gdje dijele naše brojeve i ponekad slike, tako da znaju tko im dolazi prije nego uopće dođe pred vrata.
Kad nemaju provjerene brojeve, onda traže selfie. Znači primaju samo sigurne klijente jer se sve više cura žali da im dolaze svakakvi bolesnici.

Trebao biti kratki post a opet ispao dugi, jbga.

Ona je na slikama, nije independent, sve ide preko agencije, međutim nije bilo nekih problema...

Prvi dojam, prekrasno lice, ali za mene tu sve staje, tijelo kao mali tenkić šta nije ni blizu mom ukusu, dupe ogromno silikonsko, cice također, simapa je i nasmješena/šaljiva, akcija osrednja, odlican BJ (sa kapicom) gleda te uči i izgleda mega jebozovno dok to radi, sex prilično loš, nefleksibilna je i nepokretna sa tom guzicetinom, te stalno te pokusava namjestiti na ono sta njoj odgovara i sve je nekako bez trunke strasti (makar odglumljene) izgleda kao da joj je puna kapa sexa i svega, a to i potvrđuje kroz razgovor, kaže da radi po 15h na dan!

Za jednom odraditi za 150vjeverica se isplati, samo radi tog jebozovnog lica, ponovio nebi...

Dala mi instagram i ovo je samo još jedan u moru dokaza koliko te pičke na instagramu nemaju veze sa stvarnošću! :) ne šaljite pm-ove neću ga dijeliti, odite i vidite sami te ju pitajte isti...

Ona je na slikama, nije independent, sve ide preko agencije, međutim nije bilo nekih problema...

Prvi dojam, prekrasno lice, ali za mene tu sve staje, tijelo kao mali tenkić šta nije ni blizu mom ukusu, dupe ogromno silikonsko, cice također, simapa je i nasmješena/šaljiva, akcija osrednja, odlican BJ (sa kapicom) gleda te uči i izgleda mega jebozovno dok to radi, sex prilično loš, nefleksibilna je i nepokretna sa tom guzicetinom, te stalno te pokusava namjestiti na ono sta njoj odgovara i sve je nekako bez trunke strasti (makar odglumljene) izgleda kao da joj je puna kapa sexa i svega, a to i potvrđuje kroz razgovor, kaže da radi po 15h na dan!

Za jednom odraditi za 150vjeverica se isplati, samo radi tog jebozovnog lica, ponovio nebi...

Dala mi instagram i ovo je samo još jedan u moru dokaza koliko te pičke na instagramu nemaju veze sa stvarnošću! :) ne šaljite pm-ove neću ga dijeliti, odite i vidite sami te ju pitajte isti...
Reklo bi se da je s razlogom 100€ pola sata. Da bolje izgleda sigurno bi digla cifru.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh