98Kad si bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
98Kad si bio?
Po prijasnjim postovima na forumu isplati se. Ja sam pokusavao kod nje u nedjelju, ali ne odgovara odmah. Pa kaze moze poslije 20h, ja posaljem oko 22h, nakon sat vremena odgovori tek iza ponoci. Nisam mogao toliko cekati, imam jos sat i pol voznje do doma.
Jel ima itko iskustva sa ovom, htio bi danas posjetiti, ako se javi
Ima tamo u Ulici Pavle Lončara, na samom krajuIma li koja u sesvetama?
imas link ili neki kontakt?Ima tamo u Ulici Pavle Lončara, na samom kraju
niš ti to ne treba, dođeš do kraja ulice kako ti je napisao kolega Pero i nasav glas zapjevaš onu od Miroslava Ilića 'Joj Rado, joj Radmila'imas link ili neki kontakt?
Ili kuca od vrata do vrata i pita posto sat zabaveniš ti to ne treba, dođeš do kraja ulice kako ti je napisao kolega Pero i nasav glas zapjevaš onu od Miroslava Ilića 'Joj Rado, joj Radmila'![]()
I, jesi bio, jel dobra?
Jel ima itko iskustva sa ovom, htio bi danas posjetiti, ako se javi
Ne odgovara miI, jesi bio, jel dobra?
Reklo bi se da je s razlogom 100€ pola sata. Da bolje izgleda sigurno bi digla cifru.
Ona je na slikama, nije independent, sve ide preko agencije, međutim nije bilo nekih problema...
Prvi dojam, prekrasno lice, ali za mene tu sve staje, tijelo kao mali tenkić šta nije ni blizu mom ukusu, dupe ogromno silikonsko, cice također, simapa je i nasmješena/šaljiva, akcija osrednja, odlican BJ (sa kapicom) gleda te uči i izgleda mega jebozovno dok to radi, sex prilično loš, nefleksibilna je i nepokretna sa tom guzicetinom, te stalno te pokusava namjestiti na ono sta njoj odgovara i sve je nekako bez trunke strasti (makar odglumljene) izgleda kao da joj je puna kapa sexa i svega, a to i potvrđuje kroz razgovor, kaže da radi po 15h na dan!
Za jednom odraditi za 150vjeverica se isplati, samo radi tog jebozovnog lica, ponovio nebi...
Dala mi instagram i ovo je samo još jedan u moru dokaza koliko te pičke na instagramu nemaju veze sa stvarnošću!ne šaljite pm-ove neću ga dijeliti, odite i vidite sami te ju pitajte isti...
Vama ne bi valjalo ni da je skuplja vi bi se cjenkaliReklo bi se da je s razlogom 100€ pola sata. Da bolje izgleda sigurno bi digla cifru.
Da je cijena 120,pitali bi moze li za 100Vama ne bi valjalo ni da je skuplja vi bi se cjenkali
Pa nije svako isti zato kazem da mu je za 100km dobru mirisljavu da ima stan tus sve cistoDa je cijena 120,pitali bi moze li za 100
Zašto je tako?
Jer smo nažalost takvi
Čast iznimkama
Ja ne spuštam,a čak i ako sam zadovoljan nadodam na to
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |