ja sam kontaktirao i trazio sliku bez photoshopa, poslali video, nije ova cura sa slika tako da mi sve to smrdi na ruse, ako je netko bio, neka me demantira, i ova sa videa je zgodna, ali bojim se da kad dodjes, doceka te neka treca
Ja bio,nisam dugo ništa pisao ali za ovu ću bas napraviti iznimku.
Dogovor preko agenta,sat vremena 150 plus 50 za oral bez,kao kompletna usluga.
Lokacija blizu tresnjevackog placa,ok apartman u prizemlju,dijeli sa cimericom.
Prva slika u oglasu je najbolji opis nje,u faci jako zgodna,sise silikoni ok,noge lijepe manekenske ali guzicu nema i dosta mršava.
Došao,platio,malo pričali i krenula akcija.Znaci ljubiti se ne voli,par puta napomenuo i onda se kao krene malo ljubiti ali preko kurca,prst ne smije unutra makar u usluzi piše da smije ali ona ne voli,deepthroat radi ali meni nije mogla jer mi je kao prevelik,makar puši ok.U akciji se brzo umara i sve je na tebi da odradiš i svako malo kaže kako se već puno jebala danas,to bas svaki klijent želi čuti.Akcija bas mehanička,odradio nekako prvi pucanj i ostalo nekih 20 min i sad ona krene po mobitelu tipkati,nakon par minuta ja joj kažem da ostavi mobitel i da mi ga dođe popušiti jer imamo još vremena i hoću 2 puta svršiti jer nisam takvoj curi htio ostaviti 200 eura za ništa pa neka se bar potrudi.Ona nevoljko krenula i nakon par minuta prestane i kaže da imam još 10 min i da se mogu početi oblačiti jer ima klijenta koji čeka,tu sam poludio i rekao joj da mi ne treba 10 min da se obučem i neka se primi posla.Ona neće i krene nešto pametovati ali nakon šta je vidjela da joj bas i nije pametno da meni drži predavanja vratila mi je 50 eura kao da smiri situaciju.Obukao se i otišao,ona nešto komentirala i zalupila vrata.
Tipična princeza koja želi uzeti novce za ništa,valjda bi najsretnija bila da joj se ostave novci na vratima i ode doma,plusevi šta izgleda lijepo u lici i prava je ona manekenska kurvica,zna engleski ali sve ostalo jako loše.
Definitivno za ne otići