Jel ova fakat tu? Jel bio tko kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam pitao jer uvijek uzimam 1hJel se Megan da što spustit za pola h ili je 150?
Ne ta irina nego ona brineta isto ukrajinska
Ne ta irina nego ona brineta isto ukrajinska
Ne bi al bi bar ja bio cist onda a ne da mi npr smrdi iz usta ili iz picke ko da si uvalio glavu u septickuBil ti kome pusio smrdljiv kurac
Da, otišla u LjubljanuMislim da znam, pisalo na profili da je Bugarka
To da vazi i za zene koje ne drze do sebe slazem seNe bi al bi bar ja bio cist onda a ne da mi npr smrdi iz usta ili iz picke ko da si uvalio glavu u septicku
ja bio crne Irine u srijedu prvi put, apsolutno sve top, ne samo da mi je najbolje iskustvo s crnkinjom nego općenito najbolje iskustvo s ege-a
Iz osobnog iskustva, Flora.
Po onom sta se pise po forumu i cuje od ostalih: Ruby, crna Irina, Irina ruskinja, Daniela, Megan i Vika.
Mallory nije tu kad i ti.
ja bio crne Irine u srijedu prvi put, apsolutno sve top, ne samo da mi je najbolje iskustvo s crnkinjom nego općenito najbolje iskustvo s ege-a
Bio sam i ja nekidan, ali nisam odmah pisao.ja bio crne Irine u srijedu prvi put, apsolutno sve top, ne samo da mi je najbolje iskustvo s crnkinjom nego općenito najbolje iskustvo s ege-a
Kako si ju dobio? Meni uopce ne odgja bio crne Irine u srijedu prvi put, apsolutno sve top, ne samo da mi je najbolje iskustvo s crnkinjom nego općenito najbolje iskustvo s ege-a
Ja pisem za crnkinju Irinu, ne za crnokosu IrinuBio sam i ja nekidan, ali nisam odmah pisao.
Dobar sex, dobar bj, dobro tijelo, fini silikoni, ali higijena upitna. Nije me trazila tusiranje, nego sam ga sam trazio. Ona se samo obukla poslije. 20 min/100 kolacica
jel bas ta zenska sa slike ili neka druga?Ja pisem za crnkinju Irinu, ne za crnokosu Irinu
rekla je da je do subote u ZG, tako da možda trenutno nije aktivna pa ti zato ne odgovara. a dobio sam je na onaj broj iz oglasa preko wappaKako si ju dobio? Meni uopce ne odg
mene zanima koja Irina je najbolja?
Jos nam fali aktivan oglas od crne Irine![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|