Markos 00007
Member
E da ostao sam dužan neke važne informacije o Rachel pa evo da znate:Tako je
evo i ja bio prvi put kod nje i potvrÄujem sve ranije hvalospjeva fala momci na preporukama
slatkica mala, i bolja nego na fotkama, tolko hot da dobro da sam uzeo 15 minuta samo za prvi put jer sam bio gotov brzo ko kokice u mikrovalnoj
I to je bilo sad kad sam je probudio jer je zaspala, a mogu si mislit kakva je tek kad je skroz budna..
Cimerica brijem da joj je ova ispod Isabela, slatka isto, taman je kuhala neÅ”to i ako je hrana fina kao cimerica onda su se fino fino najele sad kad sam otiÅ”ao. U svakom sluÄaju probat Äu i nju, a vama eto obje za preporuku. DraÅ”koviÄeva, i rekla je da je joÅ” 3 tjedna tu
- dobro potvrdite s njom da dolazite, jer iako sam joj poslao u 14h da dolazim u 17:30 te ja na to napisala See you, kad sam doÅ”ao tamo Å”aljem poruke a ona niÅ”ta, smrzla mi se jaja pa sam otiÅ”ao u duÄan preko ceste kružit i Äekat te se nakon 15 min javila "aaajoj ja sam spavala" jer nisam potvrdio joÅ” jednom pa nije raÄunala da dolazim wtf. No eto strpljenje se isplatilo, al moglo je ispast i da sam doÅ”ao Äabe i kružio ko debil po konzumu bez da sam umoÄio veÄ sam samo pojeo jebenu bananu iz konzuma
-treÄe, malo o akciji - prvo obavio tuÅ” iako doÅ”ao na 15min. Pitao jel baÅ” moram ona ozbiljan slatki pogled kaže "I prefer", rekoh ok, iskoÄio brzo van iz tuÅ”a i nisam se temeljito obrisao jer sam velik a ruÄnik jebiga mali ko salveta pa kad sam lego na krevet da ga puÅ”i prije toga je otiÅ”la po ruÄnik da me obriÅ”e po nogama to je bila komedija nisam znao dal da se smijem ili plaÄem rekoh OK cut the bulshit ocemo se do sutra brisat i prat ili idemo na posao nisam platio brisanje nogu ko u staraÄkom domu nego kamasutru jebenu. (Lažem nisam to rekao al sam si mislio, al mislim si neÄu ju pospanu gnjavit nek briÅ”e noge ako se tako napaljuje jebemu mater)
Ukratko Å”to se akcije tiÄe samo par info - oral je bio bez i dobar, voli da joj se klitiÄ dira dok ju se ljubi po vratu i sitnim cicama, voli dogy i lagani spank i pritom lagano stenje, i to je viÅ”e manje to uz brisanje nogu od akcije, jer kažem puknuo ko kockica s pogledom na sexy tetovirana leÄa kad je Äuo kak stenje.
- treÄe, traži selfi pred zgradom al to vjerojatno samo nas ne toliko poznate u ovom sportu (meni je ona tek treÄa EGEgirl) i hvaljene u njihovim grupama, valjda da provjeri da nismo neki prastari oronuli panjevi a ona tako mlada i nevina, ok ne baÅ” nevina pa ajmo reÄ mlada i fina
Uživajte