Zdravko1980
Active member
Ti si dokaz da se može biti krupna cura ali sve na svom mjestuIsuse ,tako mlada si dozvolila da toliko se udeblja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si dokaz da se može biti krupna cura ali sve na svom mjestuIsuse ,tako mlada si dozvolila da toliko se udeblja.
Da li si ti siguran da ona nije imala čunu pa napravila operaciju i stavila picu????Ljudi moji.
60 eura 15 min
100 eura 30 min
150 eura sat
Ja sam smanjio na 50 15 min tak da se i ostale cifre daju snizit pretpostavljam
ženska ko sa slike, ne kužim se u silikone, izgledaju ko silikoni, al na osjet i izgled (bez ožiljaka) su ko prirodne, solidna guza, uživila se i trudi se udovoljit, vesela i nasmijana. Sa još jednom ženskom u stanu u gundulićevoj, druga je isto ok
Hej, ja idem danas i rekla da je na Draškovićevoj, jel tebi mijenjala u zadnji čas ili si odmah Gundulicevu adresu dobio?Ljudi moji.
60 eura 15 min
100 eura 30 min
150 eura sat
Ja sam smanjio na 50 15 min tak da se i ostale cifre daju snizit pretpostavljam
ženska ko sa slike, ne kužim se u silikone, izgledaju ko silikoni, al na osjet i izgled (bez ožiljaka) su ko prirodne, solidna guza, uživila se i trudi se udovoljit, vesela i nasmijana. Sa još jednom ženskom u stanu u gundulićevoj, druga je isto ok
Nene, odmah gundulićeva.Hej, ja idem danas i rekla da je na Draškovićevoj, jel tebi mijenjala u zadnji čas ili si odmah Gundulicevu adresu dobio?
Jel se ljubi? Oral doplata bez ili? S tim da je meni rekla 80 eur 15 min jel i tebi tako pa si pregovarao na 50??
Zanemari, ja pričam o drugoj AmandiHej, ja idem danas i rekla da je na Draškovićevoj, jel tebi mijenjala u zadnji čas ili si odmah Gundulicevu adresu dobio?
Jel se ljubi? Oral doplata bez ili? S tim da je meni rekla 80 eur 15 min jel i tebi tako pa si pregovarao na 50??
Ti pričaš o Rachel, tako reci da znamoZanemari, ja pričam o drugoj Amandi
Tako jeTi pričaš o Rachel, tako reci da znamo
E da ostao sam dužan neke važne informacije o Rachel pa evo da znate:Tako je
evo i ja bio prvi put kod nje i potvrđujem sve ranije hvalospjeva fala momci na preporukama
slatkica mala, i bolja nego na fotkama, tolko hot da dobro da sam uzeo 15 minuta samo za prvi put jer sam bio gotov brzo ko kokice u mikrovalnoj
I to je bilo sad kad sam je probudio jer je zaspala, a mogu si mislit kakva je tek kad je skroz budna..
Cimerica brijem da joj je ova ispod Isabela, slatka isto, taman je kuhala nešto i ako je hrana fina kao cimerica onda su se fino fino najele sad kad sam otišao. U svakom slučaju probat ću i nju, a vama eto obje za preporuku. Draškovićeva, i rekla je da je još 3 tjedna tu
Koliko je trazila za 15 minuta?E da ostao sam dužan neke važne informacije o Rachel pa evo da znate:
- dobro potvrdite s njom da dolazite, jer iako sam joj poslao u 14h da dolazim u 17:30 te ja na to napisala See you, kad sam došao tamo šaljem poruke a ona ništa, smrzla mi se jaja pa sam otišao u dućan preko ceste kružit i čekat te se nakon 15 min javila "aaajoj ja sam spavala" jer nisam potvrdio još jednom pa nije računala da dolazim wtf. No eto strpljenje se isplatilo, al moglo je ispast i da sam došao đabe i kružio ko debil po konzumu bez da sam umočio već sam samo pojeo jebenu bananu iz konzuma
-treće, malo o akciji - prvo obavio tuš iako došao na 15min. Pitao jel baš moram ona ozbiljan slatki pogled kaže "I prefer", rekoh ok, iskočio brzo van iz tuša i nisam se temeljito obrisao jer sam velik a ručnik jebiga mali ko salveta pa kad sam lego na krevet da ga puši prije toga je otišla po ručnik da me obriše po nogama to je bila komedija nisam znao dal da se smijem ili plačem rekoh OK cut the bulshit ocemo se do sutra brisat i prat ili idemo na posao nisam platio brisanje nogu ko u staračkom domu nego kamasutru jebenu. (Lažem nisam to rekao al sam si mislio, al mislim si neću ju pospanu gnjavit nek briše noge ako se tako napaljuje jebemu mater)
Ukratko što se akcije tiče samo par info - oral je bio bez i dobar, voli da joj se klitić dira dok ju se ljubi po vratu i sitnim cicama, voli dogy i lagani spank i pritom lagano stenje, i to je više manje to uz brisanje nogu od akcije, jer kažem puknuo ko kockica s pogledom na sexy tetovirana leđa kad je čuo kak stenje.
- treće, traži selfi pred zgradom al to vjerojatno samo nas ne toliko poznate u ovom sportu (meni je ona tek treća EGEgirl) i hvaljene u njihovim grupama, valjda da provjeri da nismo neki prastari oronuli panjevi a ona tako mlada i nevina, ok ne baš nevina pa ajmo reć mlada i fina
Uživajte
70Koliko je trazila za 15 minuta?
nikad nisam bio tak kratko, mozda 2 puta na pol sata (i valjda jednom produzio, a jednom uspio na samo tih 30 stat)... kako je to bit na 15, jel baš gleda na sat ili to moze ic i na 20 minuta... ne znam kako bih ugurao u tih 15 min neko napaljivanje, bj, lick (po izgledu bih rekao da daje liz) i svrs (iako mi za prvi svrs treba jako malo, opet baš 15 min s predigrom) ili je to možda još napetije pošto znaš da moras bit kratak, haha sad razmišljam da odem probat tih 15 min hahaE da ostao sam dužan neke važne informacije o Rachel pa evo da znate:
- dobro potvrdite s njom da dolazite, jer iako sam joj poslao u 14h da dolazim u 17:30 te ja na to napisala See you, kad sam došao tamo šaljem poruke a ona ništa, smrzla mi se jaja pa sam otišao u dućan preko ceste kružit i čekat te se nakon 15 min javila "aaajoj ja sam spavala" jer nisam potvrdio još jednom pa nije računala da dolazim wtf. No eto strpljenje se isplatilo, al moglo je ispast i da sam došao đabe i kružio ko debil po konzumu bez da sam umočio već sam samo pojeo jebenu bananu iz konzuma
-treće, malo o akciji - prvo obavio tuš iako došao na 15min. Pitao jel baš moram ona ozbiljan slatki pogled kaže "I prefer", rekoh ok, iskočio brzo van iz tuša i nisam se temeljito obrisao jer sam velik a ručnik jebiga mali ko salveta pa kad sam lego na krevet da ga puši prije toga je otišla po ručnik da me obriše po nogama to je bila komedija nisam znao dal da se smijem ili plačem rekoh OK cut the bulshit ocemo se do sutra brisat i prat ili idemo na posao nisam platio brisanje nogu ko u staračkom domu nego kamasutru jebenu. (Lažem nisam to rekao al sam si mislio, al mislim si neću ju pospanu gnjavit nek briše noge ako se tako napaljuje jebemu mater)
Ukratko što se akcije tiče samo par info - oral je bio bez i dobar, voli da joj se klitić dira dok ju se ljubi po vratu i sitnim cicama, voli dogy i lagani spank i pritom lagano stenje, i to je više manje to uz brisanje nogu od akcije, jer kažem puknuo ko kockica s pogledom na sexy tetovirana leđa kad je čuo kak stenje.
- treće, traži selfi pred zgradom al to vjerojatno samo nas ne toliko poznate u ovom sportu (meni je ona tek treća EGEgirl) i hvaljene u njihovim grupama, valjda da provjeri da nismo neki prastari oronuli panjevi a ona tako mlada i nevina, ok ne baš nevina pa ajmo reć mlada i fina
Uživajte
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|