Ja bio,nisam dugo ništa pisao ali za ovu ću bas napraviti iznimku.
Dogovor preko agenta,sat vremena 150 plus 50 za oral bez,kao kompletna usluga.
Lokacija blizu tresnjevackog placa,ok apartman u prizemlju,dijeli sa cimericom.
Prva slika u oglasu je najbolji opis nje,u faci jako zgodna,sise silikoni ok,noge lijepe manekenske ali guzicu nema i dosta mršava.
Došao,platio,malo pričali i krenula akcija.Znaci ljubiti se ne voli,par puta napomenuo i onda se kao krene malo ljubiti ali preko kurca,prst ne smije unutra makar u usluzi piše da smije ali ona ne voli,deepthroat radi ali meni nije mogla jer mi je kao prevelik,makar puši ok.U akciji se brzo umara i sve je na tebi da odradiš i svako malo kaže kako se već puno jebala danas,to bas svaki klijent želi čuti.Akcija bas mehanička,odradio nekako prvi pucanj i ostalo nekih 20 min i sad ona krene po mobitelu tipkati,nakon par minuta ja joj kažem da ostavi mobitel i da mi ga dođe popušiti jer imamo još vremena i hoću 2 puta svršiti jer nisam takvoj curi htio ostaviti 200 eura za ništa pa neka se bar potrudi.Ona nevoljko krenula i nakon par minuta prestane i kaže da imam još 10 min i da se mogu početi oblačiti jer ima klijenta koji čeka,tu sam poludio i rekao joj da mi ne treba 10 min da se obučem i neka se primi posla.Ona neće i krene nešto pametovati ali nakon šta je vidjela da joj bas i nije pametno da meni drži predavanja vratila mi je 50 eura kao da smiri situaciju.Obukao se i otišao,ona nešto komentirala i zalupila vrata.
Tipična princeza koja želi uzeti novce za ništa,valjda bi najsretnija bila da joj se ostave novci na vratima i ode doma,plusevi šta izgleda lijepo u lici i prava je ona manekenska kurvica,zna engleski ali sve ostalo jako loše.
Definitivno za ne otići