BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Cura je ok. Ona je na fotkama Ali su dosta fotosopirane. Simpa je, korektna I trudi se da ugodi. Ima oziljak od estetske operacije na trbuhu Ali nije nesto sto bi bilo neprihvatljivo. Meni je bilo odlicno.

Cura je ok. Ona je na fotkama Ali su dosta fotosopirane. Simpa je, korektna I trudi se da ugodi. Ima oziljak od estetske operacije na trbuhu Ali nije nesto sto bi bilo neprihvatljivo. Meni je bilo odlicno.

Znaci brutalni fotosop i ogroman oziljak su tebi prihvatljive stvari u ovom skupom sportu ako sam dobro shvatio? I jos ju preporucujes?

Nisam se dugo oglašavao jer dugo nisam išao a i sad kad sam otišao sjetio sam se zašto nisam išao. Bila je jeftinija pa reko ajde pola sata, bacanje love. Nije neka neka pička, engleski znači jebeno NULA, ja ne znam u kakvim pećinama ti latinosi žive da ne znaju nabrojat do 10 na engleskom. U akciji je mrtva hladna, nije ni za kurac, bio sam pripit i bilo mi je vruće a u sobi + 40. Nije mogla izdržat 10 minuta da ju jeben pa sam izdrkao po njoj.

Cura sa slika je iza oglasa, makar sada 01/2025 Rijeka, ali budući da je agencija ako netko ovo čita nakon toga, ne mora biti nužno ona :)

Iskustvo super, sitna 19 godišnja brazilka, za normalan sex top, od egzibijcija (Anal i sl.) kaže da ne radi ništa, tako da ako to tražite, tražite dalje... ja sam bio 1/200 2metka.

Ja ću ponoviti sigurno, u Ri. je do Nedjelje...
Danas ponovio, kaze mi da joj nitko ziv nije dosao u Ri. osim mene, ja neznam koji je kurac, ljudima, kukaju nema nista, sve fake, kad ce nesto doc... I onda propuste ovakav bomboncic...

Drugi posjet jos bolji od prvog, nisam jedan od onih sta pisu eseje, ali valjda cinjenica da cu sigurno i treci puta kod nje kad se vrati govori sve...

Sutra ide za Pulu, ovo joj je direktan profil bez agencije

Danas ponovio, kaze mi da joj nitko ziv nije dosao u Ri. osim mene, ja neznam koji je kurac, ljudima, kukaju nema nista, sve fake, kad ce nesto doc... I onda propuste ovakav bomboncic...

Drugi posjet jos bolji od prvog, nisam jedan od onih sta pisu eseje, ali valjda cinjenica da cu sigurno i treci puta kod nje kad se vrati govori sve...

Meni osobno nije bila nimalo napeta ali sve i da je, 150 eura za pola sata je suluda cifra za nju. Čak i 100 je previše za tu klasu ali ajde, toliko u HR traže više-manje sve pa je to neki maksimum koji sam spreman izdvojiti (100 pola sata i 150 sat). S druge strane agencija koja ih sve drži je najveći krivac što nema posla jer su sve razjebali s time da više za nikoga ne možeš biti siguran tko će ti otvoriti vrata kad je 90% oglasa fake. Ne čitaju svi forum i kad ih zajebu 2-3 puta, ljudi jednostavno izgube volju.

I ti kurvi vjerujes,da mi kaze da je sutra pon provjerio bi,kamoli da joj nitko ne dolazi.a i sta kaze kolega ne vrijedi tih novaca.

Jel ide za za Zagreb, ili na Sjever??.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh