BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Na EGE sam označio submisive, bondage i toys za žene koje su trenutno u Zagrebu, pa mi je izbacilo ovu listu:

Je li imao tko iskustva sa nekom od ovih strankinjama koje dozvoljavaju da ih se podčini, sveže, bičuje, spanka, šamara, fisting, uguravaju igračke, te vaginalno i analno razguživanje.

Dakle, pored klasike, barem da su sklone/voljne izdržati grublju jebačinu (potezanje za kosu, pokoji šamar ako ne sluša, gušenje za vrat i tako to).

Na EGE sam označio submisive, bondage i toys za žene koje su trenutno u Zagrebu, pa mi je izbacilo ovu listu:

Je li imao tko iskustva sa nekom od ovih strankinjama koje dozvoljavaju da ih se podčini, sveže, bičuje, spanka, šamara, fisting, uguravaju igračke, te vaginalno i analno razguživanje.

Dakle, pored klasike, barem da su sklone/voljne izdržati grublju jebačinu (potezanje za kosu, pokoji šamar ako ne sluša, gušenje za vrat i tako to).
Mama i tata su krivi nisi ti

To sta si ti metnuo to pod filter i to sta njima u oglasu pise da to rade doslovno ne znaci nista. Znaci zenske 90% njih nezna beknut engleski, i ocekuju da ispratnis jaja za 15 min i odjebes. A ovo sta ti oces je nuklearna fizika.

Ono sta ti trazis je neka koja zna engleski, a to ce bit neka koja je malo skuplja tipa 250-300e/hr i vrlo moguce independant.

Za nesto takvo najbolje otici negdje van, recimo do Graza.

Opet ja :)

Dogovor s agentom makar pise independent, naravno promjena cijene 5 min prije ulaska u stan. (Dogovorili nizu). Udem u stan, cura ne zna guknut engleski odnosno pravi se da ne razumije nis. Naravno pola toga kad ju pitas dal radi, tipa oral bez. Samo extra, extra a agencija mi je lepo poslala da se to ne placa extra. Uglavnom, nakon 5 min pregovora postala agresivna i pocela me udarati :). Izbjegavati u sirokom luku + smrdi stan jako ili ona. Lokacija trnje, neke cura jos s njom u apartmanu odnosno stanu do. Ludilo...

Dogovorili 60 eura, pol sata sve s kisobranom, solidna. Izgleda kao na videu, vrijedi tih para ali ne bih ponovil.

Frendica s njom, dogovor lak cure simpa ali sto god da pitas ove govore extra i to 80eura :D

Tipa lizanje, ljubljenje tako da za clasicu valjda moras platiti 200eura pol cuke. Ludarije, okret ofc

Ljudi moji nedajte se zajebavat jer ovo kaj nam rade ni normalno....

Mozda bi mogo ovih dana do Austrije pa ako netko ide ili zeli ic neka javi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh