zakrivljeni
Active member
prirodne sise?Kakvi trans majko bozja... Prava je. Odi tamo i uvjeri se sam. Ne znam koja je trenutno od nje bolja u Zagrebu, i jos je 150 za 1h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prirodne sise?Kakvi trans majko bozja... Prava je. Odi tamo i uvjeri se sam. Ne znam koja je trenutno od nje bolja u Zagrebu, i jos je 150 za 1h.
Prema ovome što ti piše ona ti na poziv dolazi kod tebe, a ne ti kod nje. Guza je prebrutalna, ali za takvu guzu moraš imati pravu kurčinu što rijetko tko od bijelaca ima.Dal je tko bio?
Guza izgleda prebrutalno
Koliko je visoka? Piše,165 al mi se cini dosta višlja.Kakvi trans majko bozja... Prava je. Odi tamo i uvjeri se sam. Ne znam koja je trenutno od nje bolja u Zagrebu, i jos je 150 za 1h.
Po fotkama izgleda da sise nisu prirodne, ali vjerojatno se fotošopirala. Kennedy kaže da je dobra, ali o ukusima se ne raspravlja. Meni je osobno po fotkama nikakva i nikada ne bih išao kod nje, ali Kennedy i ja se u rijetko čemu slažemo. Sve je to stvar ukusa i ono što je nekome dobro drugome može biti katastrofa. Vrijedi i obrnuta situacija.prirodne sise?
Aha, još jedan koji ne voli žene više od 165 cm. Izgleda da nisam jedini, već sam mislio da nisam normalan.Koliko je visoka? Piše,165 al mi se cini dosta višlja.
I ako joj je glas dublji od mog odoh doma
Tak oko 165cm, pravog je opisa. Ima odlicne prirodne sise i guzicu. Kazem, po meni izgleda bolje uzivo nego na slikama. Al kazem, to sam samo ja, kad vidim kakve tu muskobanjaste zenske iz Juzne Amerike ovdje hvale, zapitao bi se netko.Koliko je visoka? Piše,165 al mi se cini dosta višlja.
Poslala je adresu tako da zanemari šta piše na straniciPrema ovome što ti piše ona ti na poziv dolazi kod tebe, a ne ti kod nje. Guza je prebrutalna, ali za takvu guzu moraš imati pravu kurčinu što rijetko tko od bijelaca ima.
Odi ti pa nam javi. Šteta bi bilo da takvu brutalnu guzicu propustiš. Moj prijedlog je da ju uopće ne karaš već da zagnjuriš lice u njene guzove. Pitaj je jel radi "rimming passive" i to je to. Naime, bojim se da ako je pokušaš karati zguza da ti se mali ne izgubi slučajno u njenim guzovima. U zajebanoj si situaciji jer treba unaprijed misliti o svemu.Poslala je adresu tako da zanemari šta piše na stranici
Ak je netko bio može i u poruku
Ona jeJel ovo bruna stvarno u zg ili cimaju?
stvarno mi nije jasno kako možete ševiti prezgodnu bakicu od 30 godinaBio i ja kod Tine.
Prostor super, cisto, uredno, cisti rucnik
Odmah da kazem da je steta da nije 10 godina mladja i zgodnija u faci. Tijelo dobro.
Usluga top, pusenje vrhunsko, sama radi DT, ali sve dosta senzulno. Vec je netko napisao da nije za klasicno nabijanje vec njezniji sex. Sex isto odlican, pica se fino rasiri cim se navlazi, prste prima i na kraju finis u usta gdje sve super iscijedi. Ne guta.
30/100
Ponovit necu zbog godina, ali ga rijetko koja ovako fino i senzualno sauga.
Probati - apsolutno da
na slikama djeluje viša zbog mišićave konstitucija (gimnastičarka) a u zbilji je prilično nježna i vrlo zgodna ..broj cipela 34Koliko je visoka? Piše,165 al mi se cini dosta višlja.
I sad vec utekla za Dubrovnik, pa nju nikako ulovit u zgOna je
Ma pusti njih, ista ekipa ide kod debelih baba od 70g da im pusi kurac.stvarno mi nije jasno kako možete ševiti prezgodnu bakicu od 30 godina
jel radi rim?Tak oko 165cm, pravog je opisa. Ima odlicne prirodne sise i guzicu. Kazem, po meni izgleda bolje uzivo nego na slikama. Al kazem, to sam samo ja, kad vidim kakve tu muskobanjaste zenske iz Juzne Amerike ovdje hvale, zapitao bi se netko.
Ima puno više od 30 godina.stvarno mi nije jasno kako možete ševiti prezgodnu bakicu od 30 godina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|