Napokon nesto vrijedno pisanja, mala ista kao na slikama, meni je full sjela, pristupacna, vrckasta... Skoro sam odustao jer me fino prosetala po gradu, nesto je sjebala sa adresama pa mi poslala dva puta krivu, i kad sam drigi put dosao na krivu adresu, kazem joj gotovo, odustajem, medjutim zove me na video call i ispricava se, i ja kazem ajde idem jos jednu setnju jer izgleda ko bombon. Uglavnom mjenja app pa mi poslala app u koji je trebala ici popodne, ona odgovara nema agenta.
Sta se usluge tice, ja sam dobio top gfe iskustvo, dva metka, osta duze od dogovorenog smijali se i zajebavali, ja ponavljam 100%, sreca pa je samo do pon u Ri. I onda ide za zg, inace bi bankrotirao vjerovatno
Trazi selfie prije dolaska..
Pricao sam sa par njih koje traze selfije, i sa svakom takvom sam imao odlicno iskustvo, takve vecinom filtriraju klijente, nece odredjenu skupinu klijenata, i meni je to ok., znaci da ipak drze do sebe, za razliku od favelusi koje se ne peru, jebu se sa indijcima/filipincima ko zna cime ne, i uopće ne drze do sebe...
Stavi sebe u njihovu poziciju, da jebes za pare, dal bi jebo apsolutno sve ili bi ipak imao neke standarde...