BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio s brazilkom friško, kaže da hrvati imaju među kolegicama joj stigmu da su agresivni, te da je i ona imala problema u rijeci. Inače usluga prosječno do ispodprosječna, nisam još naletio na latinu da me pogodila u "žicu".
 
Meni kažu da su Hrvati super a da španjolci i francuzi smrde i da su katastrofa.
Jedna kolumbijka(radila st i zg) mi nas je nahvalila, spomenuta brazilka hvali da smo zgodni, higijena itd... , al agresivni. .. makar skoro sam je poslao kući(došla mi na outcall), jer mi se počela grebat za još 20€ za uber.Nije dobila 20€ jer sam joj rekao da je dogovor dogovor, il će se okrenut i nema ništa para.
 

bio prije neka 2 tjedna, onda je bila blizu doma sportova, sad je na ribnjaku
Cura je krupnije grade, velike grudi i dupe, s obzirom na gradu, ne bi preporucio ako ste ispod 180, jednostavno je ima, nije debela nego onako, krupnije grade, siri bokovi, jaka, doceka u stiklama.

Osrednji dozivljaj, suraduje ali nije da ima neku inicijativu ili da se trudi pretjerano, ne pozuruje. Na malo jaci ass slap se pozalila, pusenje sa, nudi bez uz doplatu, uglavnom za dosta tog trazi doplatu. Anal nudi nakon prvog puta uz dodatnih 100.
Preporuka onak... ak ste sami jace grade i zelite komad zene, zenstvena je al nije za mene
Steta 200 za sat.
KOliko sam skuzio vec je dosta dugo u Zg, samo svaka 2 tjedna mjenja lokaciju pa stavlja i nove oglase.
 

U blizini kazalista Tresnja, problem je nac parking, najbolje je kod NK Tresnjevka pa pjeske preko ceste 3-4min. Prije je imala drukcije ime, Luisa ili tako nesto, tad je imala i slike lica. Nema kovrcavu kosu, sad joj je ravna kao na nekim slikama. Slike su poglajcane u photoshopu ali nisam bio razocaran izgledom. Sliku lica posalje ili je otvorena za video call verification kad se dogovorite.

Meni se osobno dopala, veliko lijepo dupe, velike grudi sa super bradavicama, dosta je zgodna, ima onako malo taj kurvinski izgled u faci. Suraduje, prepusta se i zna preuzet inicijativu kad treba i posveti se, nije gledala na sat i produzili smo. Engleski je dobar, neke rijeci nece znat, ali vecinu toga se moze sporazumijet s njom.
Pusi sa, nisam ni trazio bez, anal uz doplatu 100, to sam se neckao ali na kraju nisam uzeo, na prst u guzi se nije zalila. Uglavnom pozitivno iskustvo, moze se lijepo i popricat s njom.

Cijeni se 220, to je rekla da nema spustanja, no dosao sam sa 200, jer smo dogovorili 300 uz anal od kojeg sam odustao, nije se zalila.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh