Tonik
Active member
Bio ja prije cca godinu dana. Zena voli sve, i bas uziva u sexu.
To je ona, faca i sve. Prirodna. Ali je deblja nego na tim slikama. No spremna na doslovno sve.
Ona je za malo krupnije Hrvate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja prije cca godinu dana. Zena voli sve, i bas uziva u sexu.
To je ona, faca i sve. Prirodna. Ali je deblja nego na tim slikama. No spremna na doslovno sve.
Meni kažu da su Hrvati super a da španjolci i francuzi smrde i da su katastrofa.Bio s brazilkom friško, kaže da hrvati imaju među kolegicama joj stigmu da su agresivni, te da je i ona imala problema u rijeci. Inače usluga prosječno do ispodprosječna, nisam još naletio na latinu da me pogodila u "žicu".
Jedna kolumbijka(radila st i zg) mi nas je nahvalila, spomenuta brazilka hvali da smo zgodni, higijena itd... , al agresivni. .. makar skoro sam je poslao kući(došla mi na outcall), jer mi se počela grebat za još 20€ za uber.Nije dobila 20€ jer sam joj rekao da je dogovor dogovor, il će se okrenut i nema ništa para.Meni kažu da su Hrvati super a da španjolci i francuzi smrde i da su katastrofa.
Ma te Brazilke su za kurac, sve nesto ubrzavaju i preglume se.
Dragi najbolji seks u životu sam imao s dvije Ukrajinke u Kijevu tamo 2017,2018 dok je bilo mirno. Pokupio ih u klubu oko 3,4 i isli u neki wellness/saunu i do 9 ujutro stari moj čudo jedno i to sve skupa s ulazom u wellness i taksijem za 100€.Probaj Hrvatice, Ukrajinke i ostale pa javi![]()
Dragi najbolji seks u životu sam imao s dvije Ukrajinke u Kijevu tamo 2017,2018 dok je bilo mirno. Pokupio ih u klubu oko 3,4 i isli u neki wellness/saunu i do 9 ujutro stari moj čudo jedno i to sve skupa s ulazom u wellness i taksijem za 100€.
Pa rekao si probaj hrvatice, ukrajinke… Ja probao i opisaoPricamo za Hrvatsku, cemu skretanje s tema?
Pa rekao si probaj hrvatice, ukrajinke… Ja probao i opisao![]()
I mene jos vise bk kaj tebe bk.Procitaj si temu, bmk di si bio izvan Hrvatske i kaj si ganjal...
Ja sam bio, meni nije sjela jer sam dobio dojam da se fura na neku klasu i očekivala je da ću svršit nakon 3 min. Izgled je odličan
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|