Imao si srece , a sad cu ti i objasniti zasto. Nisu sve takve i ja se samo smijem kad frajeri kazu da su trazili pare natrag. Ja sam u jednoj situaciji bio nezadovoljan uslugom, digao se poceo oblacit, RIJECI JEDNE NISAM REKAO a kamoli srao ili prijetio, samo sam htio otic jer mi se sve zgadilo, to je bitno za napomenut. I sad krece show. U trenutku oblacenja ona se naglo dize i poseze za necim u ormaric , vidim nesto drzi u ruci , u ruci ELEKTROSOKER(i sad ce mnogi rec, aaa picko usro si se sokera, frende moj roknula mi ga je ispred face zazvonila je cijela soba). One sve citaju ovaj forum i svaki negativni komentar , njima izbija novac iz dzepa, a tu se radi o jako velikom novcu, i u tom trenutku upoznajes onu drugu stranu prostitucije .Nikad ne znas sto ima uz sebe ili tko je u drugoj sobi, a sami smo si krivi sto one nas jebu u NASOJ drzavi. Na izlasku sam dobio salvu prijetnji upravo zbog ovog foruma, tako da , momci kad udete u taj stan znajte da ste usli u nesto sto nije zajebancija. Ovo vam je dobronamjeran savjet svima, a vi sad glumite mangupe ak hocete.