BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Collega.
Calma un po 'di eccitazione.
@Zeko123 ha menzionato donne cubane e sono completamente d'accordo con lui.
Forse se provassi Lua/Antonella, Donatella, Rhianna, Sabrina ecc ragazze, penso che cambieresti idea su Arianna.
Dalla sua parte c'è il prezzo (questi elencati sono tutti 200 o 200+), ma tutto il resto è dalla parte di questi elencati. Ne ho saltati alcuni, ma i miei colleghi che seguono da un po' di più la scena EGE sanno a chi si riferisce.
Io ci stato pagando 100, a volte 120 ma mai 200. In Spagna lavorano per 50/70
 
  • Like
reagiranja: Aco
Io ci stato pagando 100, a volte 120 ma mai 200. In Spagna lavorano per 50/70
Io ci stato pagando 100, a volte 120 ma mai 200. In Spagna lavorano per 50/70
Ovu godinu sam bio u okolici Barcelone Azijatkinje rade za 30 eur/ 30 min, Balkanke ( Bugarska, Rumunjska) za 50 Eur/ 30 min, Latine rade za 60,70 Eur/ 30 min
Uvijek birao 1 h i rade što hoćeš jer je konkurencija/ ponuda jebeno bolesna
 
Kolega.
Smiriti malo uzbuđenje.
@Zeko123 je spomenuo Kubanke i s njim se potpuno slažem.
Možda da si probao Lua/ Antonella, Donatella, Rhianna, Sabrina itd cure, mislim da bi promjenio mišljenje o Arianni.
Na njenoj strani je cijena( ove nabrojane su sve 200 ili 200+) ali sve drugo je na strani ovih nabrojanih. Neke sam i preskočio ali kolege koje prate EGE scenu malo duže, znaju na koje se odnosi.
Možda si i u pravu. Nisam tu dugo, aktivan sam otprilike godinu i pol ovdje. Probao sam ih dosta ali ove koje ti navodiš nisam. Neke su bile zbilja fenomenalne, ali meni je Arianna za sada broj jedan. Mislim da s nekima neko jednostavno klikne... a s drugima ne. To je onaj feeling koji osjetiš kad se prvi put sretnete.
 
Novi mjesec, nove avanture:


Lokacija strogi centar. Nema managera, ona odgovara na poruke Čist ručnik, stan ne može biti uredniji.

Prva stvar koju želim istaknuti je da je mala ljepša nego na slikama. Druga stvar koju želim istaknuti je da mala stvarno ima 23 godine kako je oglašeno (ili je napunila 24), jer ima 1999 tetovažu iznad koljena. Meni čak i koju godinu mlađe izgleda. U svakom slučaju ne znam kad sam se zadnji put susreo s kurvom koja ne manipulira godinama. Tim više jer sam se zadnjih dana u 3 navrata okretao na vratima jer su me dočekale kurve u srednjim tridesetim, a oglašavaju se da imaju 24.

Sitnije je građe pa mi možda zbog toga izgleda jako mlado. Sise su silikonske, ali brutalno napravljene. Zainteresirana i otvorena za razgovor, jedino što joj je Engleski traljav pa sve ide preko translatea. Ali već na vratima se vidilo da je vrlo vedra ličnost. Ljubi se, ne znam jel može pušenje bez gumice.

Šteta 400€ za 2 sata. Ponudio sam tako čim sam ušao unutra jer sam imao osjećaj da ne može biti greške. I nije bilo. Inače je oglašeno 250€ za 1 sat.

Lako moguće da mi je ovo i najbolje iskustvo u ovom sportu. Ponovio bih odma sad, ali nemam više budgeta.
 
Ne kužim baš te što se žvale kao blesave, a nebi popušile golu kitu i ne znam što ste radili 2 sata onda dotipkavali se prek translate-a... jedinu prednost vidim što je mala mlado meso.
 
200 eura za pol sata? Bome vjeruje u sebe
Maksimalna cijena je pola sata do 120 eura. Te iste koje nabijaju cijene u Hrvatskoj, u Austriji, Italiji i Švicarskoj, za pola sata traže 100 eura. Lingerie, shower together, erotic massage, to nije ništa extra nego u cijeni. Jer su počele tražiti extra plaćanje za lingerie. Smiješno.
Jedino što može biti extra je blowjob with no condom. I bez real selfie, i bez real video nema sastanka. Čim se skriva, znači nije ona na slici. Treba reći ako nije točno ta takva kakva je na real selfie, real video, okrenuti ću se na vratima. Pa neka se misli agent. Dosta mi je debeloguzih latina i fotošopingiranih ruskinja, 10 godina više i 15 kg više. Ajmo ozbiljno.
 
Jel ova fake? Izgleda predobro da bi bilo stvarno.
Pitaj neka ti pošalje real selfie, real video ali tebi. Ne ima to na stranicama. Ako nije ta, pustiš video i pošalješ agenta u 3pm i Napisi recenziju na EGE.
 
Ne kužim baš te što se žvale kao blesave, a nebi popušile golu kitu i ne znam što ste radili 2 sata onda dotipkavali se prek translate-a... jedinu prednost vidim što je mala mlado meso.

Ne kažem da nebi popušila golu kitu, nego ne tražim pušenje bez iz nekih svojih principa. To sam naveo jer me se nakon prethodnih recenzija često pitalo "puši li bez kapice".
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh