BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Netko bio s lua,trenutno u zagrebu?
 
Upravo bio kod ove ljepotice. Uživo je ljepša nego na slikama/videu, nasmijana i draga. Dočekala me lijepo sređena, frizura i šminka top, seksi donje rublje, higijena na visokom nivou. Svi preduvjeti da kita bude tvrda ko kamen su ispunjeni. Uža specijalnost su joj pušenje (morao joj ga vadit iz usta da ne završim pre rano) i doggy style, radi i sve ostale poze. Nije strastvena kao npr. Felicija, ili profi kao Gabrijela, ali sve u svemu jako dobra. Još da je cijena usluge diskontna kao što sam navikao u zadnje vrijeme bio bih zadovoljniji. Jedini minus dajem za prostor koji je za moj ukus pre sterilan, potpuno nova zgrada, apaartman sa novim modernim namještajem i vodeni krevet koji savršeno amortizira njeno skakanje po k.. Više preferiram starije zgrade i ne tako moderan namještaj.
bio i ja danas i sve je kako si opisao. ugodno iznenažen. hvala na savjetu
 
Jel bio tko?

Placam gajbu za bilo kakav info
 

Ova mi je danas poslala poruku da je od sutra u zg-u, bio sam kod nje prije nekih dva mjeseca kad je tu bila, ostali smo u kontaktu, osobno cu je ponovit jer je bilo dosta dobro iskustvo i sama komunikacija
 
Idam dogovor veceras kod ove cure,nekak mi se čini da je predobro da bi bilo istinito...
 

Prilozi

  • Screenshot_20230429-211136_Chrome.jpg
    Screenshot_20230429-211136_Chrome.jpg
    753 KB · Pregleda: 269

E pa da sad i napisem dojmove od mog prethodnog komentara.
Znači čekao sam je sat i pol,slao poruke ali na kraju se isplatilo.Dolaskom na adresu dosta komplicira,prvo dobiješ jednu adresu pa joj šalješ slike da si tamo i tek tada dobiješ video sa uputama i pravom adresom te kodom od apartmana.Uglavnom dočekala me mala putena brazilka od 1,60m, 25 god.cice čvrsta trojčica,tijelo kao na slikama,a lice nije baš kao slikama ali sve u svemu jako zgodna cura iz Brazila,nije španjolka kako piše.Platio 250 fritula (150 za 1h+100 anal).Prvo ide lap dance s drkanjem i tu mi se več digao, zatim dolazi pušenje pa sex u svim pozama i po svim rupama(mijenja kondome kod vaginalnog, analnog sexa i pušenja)dakle sve je sa kondomom-ima.Ona voli malo jače nabijanje ali ne žuri jer želi ti se max posvetit u sexu da budeš zadovoljan.Tako da sve ide polako par puta se tuširali(jednom zajedno) i na kraju kapitulirao na sisama i malo po faci, drugi put nisam više mogao iako se ona svojski trudila.Nema ljubljenja nažalost tokom sexa,poljubila me tek na kraju par puta na odlasku pred vratima.Dakle minus je dugo čekanje,oral s kondomom,nema ljubljenja,a ručnik je polivalentan!!!Na kraju sam ostao preko sat i pol te sam zadovoljan jer me iscijedila fizički,a baš sam to i tražio večeras.Meni če ostati u lijepom sjećanju između ostalog jer priča samo portugalski tako da mi nije bila naporna s nekom pričom već samo s djelima + cura je normalna nije bahata i sve je polako i opušteno kod nje.
 
Odlična mala tijelo top i usluga. Malo je niža ali dozvoljava skoro sve osim anala. Preporuka.

Ruskinja duže vrijeme u Cro . Meni osobno jedno od boljih iskustava. Prvi put pola sata , drugi put cijeli sat. Nema 28 godina, po mojoj procjeni oko 35 godina. Šalje slike ali to su slike iz mladosti, sada ima koju kg viška ali dobro joj stoji. Guza odlična, sise prirodne velike sa velikom bradavicama. Oral odličan bez kondoma ne gleda na vrijeme može se razgovarati sa njom u pauzi , valjda smo kliknuli pa je bilo super.

Loše iskustvo , izgled je tako prosječan, ali usluga nikakva. Oral 2-3 min već navlači kondom , uglavnom želi se što prije riješiti ne sudjeluje.

Izgled top sise ogromne , guza isto , ali usluga jako loša. Dosta je bahata i pravi se da ne razumije dobro engleski. Tražila 250 iako piše 200 na kraju pristala za 200 . Traži 50 dodatnih za oral bez kondoma.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh