BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pozz,svima...novi sam na komentarima,ali iman više od 20 godina iskustva sa ovin stvarima,pa mislin da iman šta za napisati(mlad san krenija).Mate 1950,ponuda je loša u ST može proći Polina,nije loša al' ne vrijedi 200 za sat pa kako želiš... Uzmi 30 min. za 150 manja je šteta,a posal sličan...blizu zgrade Slobodne Dalmacije.
Ček, Polina iz gospodina savršenog?
 
Pa ako itko ovdje posta neke fake promotivne materijale to si ti.
Najvjerojatnije su ih dočekale dvije različite cure jer je Marissa bila u Zg do danas. Cure koje rade za agencije sa sobom ne" odnose" profile već s njima agencije i dalje privlače klijente.
Recenzije koje se tu mapišu ili na EGE profil treba uvik uzeti s dozom rezerve jer cure/ agencije trguju s dobrim profilima.
U to sam se uvjerio osobno dosta puta. Nekada dočeka bolja cura( vrlo rijetko ali se desi) ali većinom lošija.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Jesi li siguran, sad sam bio kod nje, crnka, niza, platio 45min dobio 30min, pusenje je bilo odlicno ali zato seks sam stalno slusao da se pozurim, da je gladna, gore nego da sam u braku, bas sam se javio na broj od Marrisse , izgleda dobro ali ni blizu kao na slikama, boja kose uopce nije ista
ne znam frende, mozda joj nisi sjeo..
i ja sam znao imati losija iskustva kod nekih cura za koje se forumasi kunu..

a i kao sto je kolega jebac 476niko napisao, moguce nisi bio kod iste cure.. ako je rekla da 11og ide dalje, sumnjam da je jos i 11og radila

a sto se profila tice - mogli ste do sad zakljuciti da se EGE profil od neke cure, kad ode iz ZG (pogotovo ako ima dobre ocjene) samo prenamjeni sa drugim slikama i imenom - recenzije i "verified" ostane a profil postane od potpuno druge osobe.. zato i imamo ovaj thread di su recenzije koliko toliko pouzdanije..
osim od mene, ja nista ne jebem, ja sam sirim, kako Marko_Livaja kaze - "promotivne materijale" :)
 
kontaktiram "curu" (ocito je pimp) i trazim selfie potvrde.. ok, posalje nesto (polu sumnjivo al ajde), super..
pitam di je cura smjestena otprilike da znam kolko mi treba do nje i hop =>


imgonline-com-ua-dexif7WTewhvMRqW2.jpg

LOOOL
 
Jel netko za mmf s ovom damom
 
Da je ova kod nas bila bi cijena 200 eur
U ovom trenutku je ionako nebitno kakve su cijene kad je ponuda toliko loša da praktički nemaš kod koje otić
 
Da je ova kod nas bila bi cijena 200 eur
Jebiga, i mi smo sami krivi sto dajemo, vidis da i ove mlade SB po seekingu traze po 500 eur+ za susrete, ja nasao jedva jednu realniju.
Ako nebumo davali, budu i cijene pale ili ih nebi vise bilo. Ne kuzim kako ekipa, a i cure ne kuze da npr. u austriji mozes u wellnesu uzivati cijeli dan i okrenut 2-3 za 400 Eur troska.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh