BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Fake

Neće da pošalje video, agent filozofira. Još jedan lažni profil.

slike 100% autenticne, komunikacija super, seks, pusenje, sve super!
napokmenut cu da mala nije model nego je teski PAWG i ima koju kilu viska tako da je dupe neproporcionalno vece od ostatka, meni je to super (stovise, pozdravljam to) pa ko to voli nek plati i uziva
tu je jos 10ak dana, mozda i sam ponovim...
180/250

Andrea 497506

Netko bio sa ovom?

slike 100% autenticne, komunikacija super, seks, pusenje, sve super!
napokmenut cu da mala nije model nego je teski PAWG i ima koju kilu viska tako da je dupe neproporcionalno vece od ostatka, meni je to super (stovise, pozdravljam to) pa ko to voli nek plati i uziva
tu je jos 10ak dana, mozda i sam ponovim...
180/250
Ima godine koliko piše? Kakva je akcija?

Izbjegavat. Ima 20 kila viska i dlakava cila

Odgovara slikama. Nesto malo engleskog zna (ne puno). Suraduje i radi sve sto treba. Apartman u centru uredan, tusiranje, ručnik. 220eur 1hr.

Odgovara slikama. Nesto malo engleskog zna (ne puno). Suraduje i radi sve sto treba. Apartman u centru uredan, tusiranje, ručnik. 220eur 1hr.

Ova cura je bomba, niste ni svesni koliko imate srece a opet citam samo kukate da nema izbor. Vidite u ostalim ex-yu republika, nema nista za pojebat sem Beograd.

Bio kod doticne maloprije. Na slikama mozda i je ona ali kad je imala 10ak kila manje. U faci jako lijepa cura, tijelo kao prava latina s vrlo lijepim sisama pravim i poveca guza. Znaci sto se izgleda tice ako vam ne smeta cura s vecim atributima super. Inace je Poljakinja kaze. Apartman tocno na Tudmancu. Dogovor jednostavan i dolje pricekate minutu da side i otvori vam vrata. I to je sve sto je bilo pozitivno. Docek vrlo hladan vise profesionalan. Ponudi tusiranje. Neljubi se rado i izbjegava sto je vise moguce. U poruci napise da je pusenje bez pa pokusava mi gumicu stavit ja reko nemoze pa je ipak bilo bez... U akciji totalno nezainteresirana doslovno lezi ko nilski konj i jedva da se mice. Prosli par poza i bas nezainteresirana, cak sam probao da bude na meni jer si mislio pa tu ce morat raditi ali ni to nista jednostavno koda joj se neda. U pazi izmedu prve i druge runde svako malo treba nesto na sekundu na mobitel... Tako da eto moj savjet je izbjegavati jer cura je meni osobno jako zgodna ali stvarno tesko mrtvilo tokom akcije. Steta je bila 200e

Jel bio tko kod ove? Trenutno je u ri.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh