BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Gospodo!
Upravo sam dosao od:
Prvo da se razumijemo, cura sa slika nije cura koja ceka u stanu - ALI to nije nuzno lose. Meni osobno je cura u stanu bila daleko daleko ljepsa.
Znaci cura u stanu je takav mladi Ukrajinski bombon! Isuse! Kriste!
Definitivno nije za svakoga, cura je prilicno neiskusna, sva si je petit, mrsavija, mala, zeli njeznije i zapravo trazi da netko vodi igru - ne ona...
Bio si kod 19-godišnje Nine

Da, stvarno nježni slatkiš 😋
 
Probao sam Kristinu prvi po preporuci od druge cure kad je tek došla u Zagreb prije koji mjesec i rekla je tad da je nedavno prekinula s dečkom pa došla malo zaradit premda nova u tome pisao sam već recenziju. Engleski joj je bio na sasvim pristojnoj razini tako da ne znam tko tu koga *ebe?
Bio si kod prave Kristine, a on je bio kod prave Nine.
Eto sad znaš tko je tu koga *ebo!

😁
 
A za to vrijeme Kristina se skriva u Splitu. Ili možda i tamo čeka neki drugi bonbončić.

 
Bio si kod 19-godišnje Nine

Da, stvarno nježni slatkiš 😋
good job Watson - TO JE ONA!
u ovakvim situacijama nemam problem da me agencija zavalja :)
prek vikenda sad ne mogu, nadam se da cu ju uhvatit pocetkom sljedeceg tjedna bar za jos jedan miting
 
Stvarno je petit. Ako ruku nasloniš na nju, zdrobit ćeš je. :oops:
Ako već ideš, legni na leđa, uživaj u pogledu i navigiraj ju glasovnim uputama ;)
to je granično premršavo za mene, a još i slike dodaju par kila, što znači da je u stvarnosti još sitnija...a još i to što u zadnje vrijeme preferiram misionarski, a kod ove stvarno postoji opasnost da je zdrobim...ništa, vi dečki uživajte, a ja se čuvam za frendicu idući tjedan ;)...ovaj tjedan sam se najebo do mile volje..
 
frende zajebavam se
al da mi je zao sto ju ne mogu jos koji put - je...

btw dobio sam fotke od prijateljice... isto piletinica neka, mlado meseko, javit ce se popodne kad se smjesti... ha jebemu misa, sta je tu je... idemo trpat prijateljicu ocito.
Stari moj, tvoja recenzija me vratila par godina unazad kad sam bio s ukrajinkom... Bili smo tenijdzeri i uživali kao da sutra ne postoji... Da nije bilo Corone bi mi sad bila žena 😥 uglavnom već sam joj se krenuo javit na WhatsApp... Jel ima ta frendica profil na EGE? Ako je po mom ukusu onda idem kod nje i pišem recenziju obavezno 😅
 

Agencija Chocolate and cream
Dostupna cura Romina
Dog brz. Apartman ok
Cura 23-24 god. Venezuela,. Dosta tamnije puti. Nešto i razumije Eng tako da nije potreban toliko Google. Cice silikoni. Piercing na bradavicama. Vitka. Bj sa. Deeptroat voli jako jer imam malo deblji i veći. Baš se trudi. Možda i što sam joj na početku dao tip 20 Eur. Zatim kaubojka. Kaže voli brzo i žestoko što meni ne odgovara ali surađuje tako da nije problem. Zatim ant cow i nakon zaista lipog pogleda na guzu, Bang.
Malo odmora, priča. Ponovno Bj pa dogy. Nabija se, trudi se, stenje. Baš je ok.
Neuspjevam drugi put ali meni sve ok.
Njoj i ne baš te nastavlja Bj dok nisam drugi put. Bome je potrajalo jer sam ostao više od 1 h. Nije gledala na sat već tek kad sam bio gotov i po drugi put matiran onda je rekla da je sada ok.
Suma sumarum
Šteta 180/ 1h
Tip 20
Jako lip proveden 1h
Tko voli skiny preporuka
 

Prilozi

  • 20220521_062037.jpg
    20220521_062037.jpg
    441,1 KB · Pregleda: 348

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh