Scorpion
Active member
to je Udo reko da je bio s tobom, ne ja. hehe aj stavi sliku guze da ti je dodjem oblizatPa bio si samnom.Znaš sve Izgoriš do kraja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je Udo reko da je bio s tobom, ne ja. hehe aj stavi sliku guze da ti je dodjem oblizatPa bio si samnom.Znaš sve Izgoriš do kraja
To ćeš moć jedino u nekom drugom životu.to je Udo reko da je bio s tobom, ne ja. hehe aj stavi sliku guze da ti je dodjem oblizat
Srecom pa nisi jedina hahahaha. Aj pozdrav, necmeo vise spamat temu.To ćeš moć jedino u nekom drugom životu.
Slažem seSrecom pa nisi jedina hahahaha. Aj pozdrav, necmeo vise spamat temu.
Anal je anal na pol zemaljske kugle. Nemreš fulat ni u JapanuBez gumice puši, anal i na portugalskom znači anal, pa je odmah razumjela i otišla po lubrikant.
Stan ima klimu.
Znaci bio si kod nje, nije zenska nes dobra? Izgleda mi ok na slikama a sad neke bolje a neke losije izgledaju uzivo. Cisto me zanimalo da nije neki teski zajeb.Imas bolji izbor u Sibeniku.
Zna li ko koliko te strankinje kruze po Hrvatskoj i vracaju li se vise puta u isti grad?
Lijepa jeste, ali ... Te sa EGE-a su napuhale cijene.Mogu potvrditi. Najbolja cura kod koje sam imao prilike ici. Potpuno se uzivi. Cura je mlada, sitna i prelijepa, radi za sebe bez agencije pa je komunikacija malo spora ali stvarno vrijedi svake lipe. Rekla mi je da joj je Hrvatska super i vjerojatno ce se vratiti pa cu ici opet kod nje
Radi DT koji je pravi DT, uzme ga do kraja dok ne ostane bez zraka.
@Johann Sebastian Bach tebi bi se sigurno svidjela
Eto Ace gore pise kako su neke rekle da se nece vracat. A i dosta ekipe pise da su se vrlo brzo culi i dogovorili u vrlo kratkom vremenu. Sve to daje naslutiti da je vjerojatno slaba posjecenost, cim se brzo dogovoris i odmah na red dodjes. Nije to pokazatelj samo dobre i usluzne organiziranosti, nego da bas i nema musterija. Tak da valjda ce one shvatiti da su to ipak prevelike cijene za nase standarde, 200 Ojra je puno, a neke otisle i do 250, cak sam i 300 vidio.Lijepa jeste, ali ... Te sa EGE-a su napuhale cijene.
Treba ih bojkotirati. Za naš standard plafon je 1200 kn (160 eur) po satu.
Ima skoro godinu dana da nisam jebao te sa EGE-a, jer iz principa ne davam više od 1200 po satu, pa nek se nose u tri pičke materine. Prošle godine bile su pristupačnije cijene, a ovo je nerealno.
Za te pare mogu se nažderati, napiti u finom restoranu i otići u neki klub i provesti se. Radije počastiti neku random curu u klubu sa pićem i još mi ostane para za sljedeća dva-tri takva izlaska.
Generalno se slazem sa stavom u vezi cijena i pozivam na bojkot svega preko 180/sat ali brate, realno, 3-4 puta za 1200 kuna jedino mozes izac u klub narodne tehnike pa na povratku doma neku skolarku s klupe odvest u Ali Kebabu na gyros i veliku colu. NHF.. just sayin’Lijepa jeste, ali ... Te sa EGE-a su napuhale cijene.
Treba ih bojkotirati. Za naš standard plafon je 1200 kn (160 eur) po satu.
Ima skoro godinu dana da nisam jebao te sa EGE-a, jer iz principa ne davam više od 1200 po satu, pa nek se nose u tri pičke materine. Prošle godine bile su pristupačnije cijene, a ovo je nerealno.
Za te pare mogu se nažderati, napiti u finom restoranu i otići u neki klub i provesti se. Radije počastiti neku random curu u klubu sa pićem i još mi ostane para za sljedeća dva-tri takva izlaska.
Ok, za bolji restoran i klub ne može se 3-4 puta, ali se može sigurno 2 puta provesti za te pare. Fino jelo za dvije osobe 2 x 150, višesatno piće 2 x 150. To je ukupno 600.Generalno se slazem sa stavom u vezi cijena i pozivam na bojkot svega preko 180/sat ali brate, realno, 3-4 puta za 1200 kuna jedino mozes izac u klub narodne tehnike pa na povratku doma neku skolarku s klupe odvest u Ali Kebabu na gyros i veliku colu. NHF.. just sayin’
Super zvuci samo kako nac tu osobu?Ok, za bolji restoran i klub ne može se 3-4 puta, ali se može sigurno 2 puta provesti za te pare. Fino jelo za dvije osobe 2 x 150, višesatno piće 2 x 150. To je ukupno 600.
Dakle sa svega 600 kn (ako su osobe skromnije bude to i manje), mogu se sasvim pristojno provesti dvije osobe, da se najedu i napiju.
I usput proćakulaju međusobno.
A kada proradi alkohol, padne i pokoji poljubac i međusobno pipanje i na kraju se dobije pičke bez klasičnog plaćanja.
Ovo je bolje i interesantnije rješenje nego ići na te EGE.
Nisam ni ja teenager. Nama srednje dobi ostaju na repertoaru razvedene mame, udane koje žele avanturu sa strane, 30+ i 40+ nevine (ima i toga), žene sa specijalnim fetišima, nimfomanke, mlade koje se pale na tatice, usamljene, razočarane ...Super zvuci samo kako nac tu osobu?
Vecina nas ide kod ovih jer je ovo sto si napisao za nas nemoguca misija. Jbg nisam vise teenager da mogu uletavat po Jarunu...
Ja se prebacujem na pekare, male markete i trafike...Nisam ni ja teenager. Nama srednje dobi ostaju na repertoaru razvedene mame, udane koje žele avanturu sa strane, 30+ i 40+ nevine (ima i toga), žene sa specijalnim fetišima, nimfomanke, mlade koje se pale na tatice, usamljene, razočarane ...
Kvaka je da treba odjebati internet, a biti više vani i vrebati priliku.
I na kraju nije sve u parama, niti u izgledu.
Treba imati šarm, iskustvo i zračiti pozitivnom energijom.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|