Evo da i ja kažem koju lijepu riječ o Katty. Uostalom, sama me je tražila da napišem neki osvrt na njezinom siteu, ali kako ga nisam uspio pronaći, pišem tu. Ona je prva eskort djevojka koju sam posjetio i jedina kojoj ću se vraćati opet i opet iznova. I za to postoje dobri razlozi. Danima sam, pa i tjednima neodlučno skrolao EGE, sve dok nisam naišao na njen profil. Tog su se trenutka razišle sve moje nedoumice. Ipak je prošlo još skoro godinu dana kad sam uspio dogovoriti prvi susret. Od tada ih je bilo još puno ( ni sam ne znam koliko. Barem dvadesetak) i svaki je bio za pamćenje.
Ona je definitivno najpoželjnija djevojka koju sam ikad sreo. Kao da nije s ovog svijeta. Njena mladenačka vedrina i topla osobnost stvara tu neku ugodnu atmosferu koja me me lako opušta i smiruje. Nešto što recimo nisam imao prilike iskusiti sa tzv. "normalnim" curama.
Prava je majstorica u zavođenju. Vješto koristi govor, tijela, kontakt očima, osmijeh...Odnos prema klijentu je takav, da će se čak i oni ne baš oku ugodni pripadnici muškog roda poput mene, osjećati kao kraljevi.
Njeno tijelo je hram užitka. Obline su ženstvene, senzualne i prirodne. Koža joj je meka i njegovana. Njen izgled je besprijekoran, higijena neupitna. Odlazak k njoj je uvijek opušten kao posjet dragoj prijateljici, a iz stana uvijek izlaziš s osmjehom na licu, bez trunke žaljenja.
Svaka sekunda provedena s tom mladom curom je pravo zadovoljstvo, kakvo starac poput mene itekako zna cijeniti.