Sisata i guzata
Well-known member
Jel i tebi mljackalaHej Sigi kako si bio sam kod Viki opet cura je super nije ju bezveze Ventura hvalio znaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel i tebi mljackalaHej Sigi kako si bio sam kod Viki opet cura je super nije ju bezveze Ventura hvalio znaš
Tko mljacka na ovčetinu, to se radi samo na janjetinu...Jel i tebi mljackala
Pa daj jebote prestani ju hvaliti, sad je takva navala da neće raditiHej Sigi kako si bio sam kod Viki opet cura je super nije ju bezveze Ventura hvalio znaš
Naravno frende
Ne lijepo mi je pušila kurac i lizala jaja i deepthroatalaJel i tebi mljackala
Najbolja na BalkanPa daj jebote prestani ju hvaliti, sad je takva navala da neće raditi
Haha da rekla mi je da je stalno zovu ali ona izabere samo posebna poput menePa daj jebote prestani ju hvaliti, sad je takva navala da neće raditi
Ti ocito bas nista ne razumijes...Naravno frende
Haha, možeš si mislit, ti si sigurno manekenHaha da rekla mi je da je stalno zovu ali ona izabere samo posebna poput mene
Hej Sigi bio sam sa jednim tipom i rekao mi da si dobra pička bila da te jebao dok si bila mlađa u KranjčiJel i tebi mljackala
Pozz DTko mljacka na ovčetinu, to se radi samo na janjetinu...
Ninđa al si bipsić kad ideš i sa tipovima? Plaćaš ili ti plaćaju?Hej Sigi bio sam sa jednim tipom i rekao mi da si dobra pička bila da te jebao dok si bila mlađa u Kranjči
Jbg Omega nisam zezam seHaha, možeš si mislit, ti si sigurno maneken
Neka je sila sa tobom ❤Pozz D
Ma ne bio sam sa tipom i njegovom partnericom u troje jbtNinđa al si bipsić kad ideš i sa tipovima? Plaćaš ili ti plaćaju?
Tebe procijenih odmah da si jedan od opsjednutih i nisam pogrijesila, zato te nisam pustilaHej Sigi bio sam sa jednim tipom i rekao mi da si dobra pička bila da te jebao dok si bila mlađa u Kranjči
Ej Sigi daj nam se vrati na forum lijepo te vidjet znašTi ocito bas nista ne razumijes...
Ja vam pricam istinu jer se nikada necemo vidjet i nije mi cilj da izvucem lovu od nikoga...
Dakle..
NEMA posebne musterije.
"Privatni" broj od te djevojke imaju BAS SVI koje ja znam
GLUMIMO DA UZIVAMO u seksu da bi se vi navukli i sto vise para ostavili i to JAKO DOBRO glumimo jer je svaka cura iz ovog posla prije svega izvrstan psiholog
Ja sam prestala to radit jel mi se nakace na taj nacin manijaci koji me kasnije zivkaju na privatna druzenja, briju da sam im cura i jos stosta... Znaci OVO JE JEBENI POSAO. TI SI STRANKA. jedna u nizu. Ja ti iskreno nikad ne bi prihvatila vise para od dogovorenog jer kasnije samo problema mogu s tobom imat, onog casa kad te blokiram. Jer svatko se naplati na svoj nacin. Eto...
Jbt opet sam pocela pratit ovo, aj cao, ionako neces razumjeti
Bome necu, super mi onakoEj Sigi daj nam se vrati na forum lijepo te vidjet znaš
Kak to misliš opsjednutih objasni miTebe procijenih odmah da si jedan od opsjednutih i nisam pogrijesila, zato te nisam pustila
Šteta makar me ti ne podnosiš ti si meni superBome necu, super mi onako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|