Poučci dana
Profil je bio točan curka ko sa slika. Dogovoren standard GFE komplet. Ja dolazim nasmijan a ona me gleda koda sam došo provest ovrhu. Sve nešto bezvoljno, engleski baš i ne kuži najbolje. Neko slavensko djevojče.
Nakon tuša, kleči ona na krevetu i drži zapakiranu kabanicu u ruci i govori/gestakulira da se legnem.
Posto sam alergičan na takve "protokole" jer već znam da takve žene ne trpe bliskost i jedva čekaju da odrade. No ajde dajmo joj šansu. legnem ja i usput joj isčupam kabanicu iz ruke i stavim na stolić
Pribliim joj se i kao sad ću je nježno,... a ona se odmakne i kaže mi mrko i odriješito I don't kiss!
E sad je bilo dosta.
Pristojno i ko fol zbunjeno reko ja njoj Must be some mistake with manager. Ok no problem.
Ustajem i počinjem se oblačit.
Gleda me ona zbunjeno, valjda si misli, pa sve sam ih dosad tako otpilila i svaki svejedno ostao
Kaže ona I will call manager and check
Ništa joj ne odgovaram i dalje se oblačim.
Skuži ona to je to, ne može više ispravit stvar i vraća mi vreću bonbona.
Još probam neki small talk da baš ne bude neugodna tišina dok se oblačim, ali mala samo odgovara ne ponjimaju
Odo ja i javim manageru, sorry al nema ti GFE-a kod ove djevojke.
Javlja on nakon par minuta, ajd vrati se, sve sam joj objasnio, bit će pravi GFE.
Pa jesi ti normalan! Nakon onako mrskih pogleda ne bi se vratio ni da ona meni pokolni bonbone.
Šta ja znam koja je njena priča? Nisam ja ljut na curku i ne želim da radi nešto što joj ne paše.
Al bome neću ni ja djelit bonbone okolo a da se osjećam deprimirano kao ovrhovoditelj nakon posjete.
Nekak mi se čini da se mala ponašala puno pristojnije i nije se bahatila ostalim posjetiocima.
Uglavnom poučak1:
Ako se curka ne nasmije kad uđeš i ako te barem ne zagrli to je već veliko upozorenje da se ugodno pozdraviš, zaželiš joj ugodan dan i đenja.
Jer ako se ne trudi da se osjećaš ugodno odma na početku sigurno se neće truditi niti kasnije.
Ok, neka moda osjeća nelagodu ili nervozu pa se samo treba opustiti. No ako se ne opusti nakon prvih 5 min ugodnog razgovora sigurno će cijeli sastanak proć loše i bolje je to otkazati.
Poučak2:
Ako curka izbjegava ili odbija dogovorene usluge, nema rasprave, manager, nisam znala, ajde ipak budem i ostale fore. Kažem možda nije ona kriva, ali tu je kraj, gotovo, fajrunt, kaput, odlazim.
Pa se vi dogovarajte kako ćete sa sljedećim.
Kad bi takvo nešto doživile od nekoliko posjetitelja da vidiš kako bi im se brzo promijenio pristup.
Najgluplje mi je kad pročitam od nekog - nije htjela ovo ono, i onda sam ju (iz osvete) nakanto, razvalia, uništia, rastavio na faktore ....
Manite se toga ljudi, uživajte sa poštenim ženama, a od ostalih otiđite čim primjetite muljaže. odma i bez razmišljanja i onda ćemo svi više uživati.