BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ok ekipa prije svega pozdrav svima novi sam ovdje. Jucer prvi put bio u Splitu i to sa onom ruskinjom Alinom/graciom. Zenska je bomba trenutno nema oglas jer joj je jucer bia zadnji dan. Prije toga pokusa dogovorit sa Leticiom sve je bilo dogovoreno i zenska uru vrimena prije otkaze i kasnije ne odgovori na poruke. Danas joj ponovno posaljen poruku i kaze da je opet slobodna i da je imala nekakvih problema. Preko poruka se cudno pobasa i trazi moju sliku sad neznam jeli neki zajeb u pitanju ili sta.
Imaš screen shot, sačuvaj i piši recenziju na EGE.

Ima kakva informacija o Kitty?

Ok ekipa prije svega pozdrav svima novi sam ovdje. Jucer prvi put bio u Splitu i to sa onom ruskinjom Alinom/graciom. Zenska je bomba trenutno nema oglas jer joj je jucer bia zadnji dan. Prije toga pokusa dogovorit sa Leticiom sve je bilo dogovoreno i zenska uru vrimena prije otkaze i kasnije ne odgovori na poruke. Danas joj ponovno posaljen poruku i kaze da je opet slobodna i da je imala nekakvih problema. Preko poruka se cudno pobasa i trazi moju sliku sad neznam jeli neki zajeb u pitanju ili sta.
Ako neko ima iskustva sa njom ili se mozda radi o nekoj prevari ili pandurima bia bi zahvalan na odgovoru

Kolko znam nije prevara, bila recenzija o njoj. Ja bio sa njezinom kolegicom Fernandom dok su bile u Zgu.

Jbg, neke traže sliku prije, izgleda da joj se netko zamjerio pa je sada na oprezu ko joj ulazi u stan..

Evo horor priče

Dodjes da bi sreo ovu

Jaque 541109

A dodje ti ova.
Jer misli da su slične, da ćeš doći napaljen, pa ćeš se zadržati.

Alice 529336

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😭

Jeli mislis na ovu Alina:

Po ko zna koji put se zajebem u nadi da ce biti bolje al uvek manje vise ista prica s tim brazilkama. Izgledaju top al usluga im je za kurac, kreveti su im odvratno prljavi, ja se nadam da tu samo rade da ne spavaju u tome. Zenska je tu 20 dana a toliko je i ta posteljina tu sigurno. Rucnik je naravno uvek jedan koji visi preko kabine i jos je mokar od zadnje musterije. :D (odratno zapravo)
Helena kao i sva druga brza samo da sto pre odradi, vreme ti valjda racuna od kad joj kazes da si dole pred vratima, pusenje zbrza i odma seda na kurac, koristi gumicu iako u poruci kaze da je bez....neko je rekao da se dobro jebe al to isto radi samo da bi te naterala da pre svrsis...one kurvinske fore gde gleda preko ramena stenje i nabija se su iskljucivo da te pospremi sto brze (realno kod nje i njoj slicnih mozes uzeti 15min jer pola sata je puno😄).
Engleski ni da bekne, opet ko svaka, pa to sto ne kominicira koristi da drka po telefonu i vec dogovara dalje, bukvalno dok menjas pozu se vata za mob.
Konacni zakljucak je da to sto pruza bi trebala naplatiti max 50e i da sam ja sa tim latino amerikankama raskrstio 😄
Treba pocet s pistoljima obilazit takva mjesta pa da vidimo oce li odradit kako treba ili ne,ocito nemam drugog rjesenja 😂

Gvatemala je bila španjolska kolonija i govori se isključivo španjolski, ne portugalski. Brazilke govore portugalski (koji je glavni jezik u Brazilu), ne španjolski.

Ove kod kojih si ti bio su kolumbijke, koje su zmazane i bezobrazne s lošom uslugom.
Sve to stoji.
Iako meni nije bitno dali dolazi iz domovine Pabla Escobara ili iz domovine El Chapo Guzmana,
bitno mi je kakvu uslugu pruža.
A za 160 eura za 30 min, za koliko sam se dogovorio sa operaterom očekivao sam korektno ponašanje,
ali kako toga nije bilo od samog početka dogodio se okret.

Jeli mozes linkat recenziju?

Nezz pod kojim imenom je bila, a neda mi se tražit, bio ja pa ti mogu ukratko recenzirat iz osobnog iskustva.

Slike njene, 1h 200e, radi sama, dogovor jednostavan, komunikativna, gfe i usluga općenito na jako visokoj razini, oral sa, uglavnom dozvoljava sve i baš se uživi (ne radi prek kurca). Jedna napomena, voli gricnut vrat i posebno uši, tak da ju opomenut da nebi bilo veselo poslje kod kuće.

Rekla da se vraća krajem ljeta/jesen.

Nezz pod kojim imenom je bila, a neda mi se tražit, bio ja pa ti mogu ukratko recenzirat iz osobnog iskustva.

Slike njene, 1h 200e, radi sama, dogovor jednostavan, komunikativna, gfe i usluga općenito na jako visokoj razini, oral sa, uglavnom dozvoljava sve i baš se uživi (ne radi prek kurca). Jedna napomena, voli gricnut vrat i posebno uši, tak da ju opomenut da nebi bilo veselo poslje kod kuće.

Rekla da se vraća krajem ljeta/jesen.
Voli i grebat. Brate jel znas o leticiji nesto cini se top al zajebaje s dogovoron

Dobro ti ide ovo pretraživanje po google ali onda pogledaj malo razlike između Portugalskog i Španjolskog ali vjerojatno tečno govoriš oba i uz to još nekoliko.
Pa bio sam za novu godinu u Riu sa 2 cure koje upoznah u zgu,a inace su iz SP-a.
I par njih sto su iz BelloH....pricaju portugalski I sa njima pricam portugalski.
Bio sam I na Ibizi sa nekima znam o cemu pričam.

50 usd noc ???
Pa debilu vece su rukovoditeljske place u Brazilu nego u RH...ima u brazilu sirotinje al ima I pun kurac bogatasa I srednjeg sloja odi u Sao Paolo pa vidi kak se živi.

Ti si moj kurac a ne pomorac. Nisi otputovao dalje od Podsuseda.
A obitavaš po Vrapču.

30 eur noc 😀 hahaha

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh