A tko to govori da šalje slike? Ja ne vidim da je itko takvo sto napisao, a ja sam samo naveo da su i prije neke cure znale tražiti sliku i da to nije nista novo. A za bonove ne znam di si ih izvukao, o njima ni nije bilo spomena u ovoj temi.
Nego, ajd ti konacno iznesi sto te tocno ljuti i kako bi ti pristupio problemu zajeba kurvi umjesto da bjesomučno udaraš angry reakcije. Ili ces i na ovaj post samo lupit angry reakciju, ili mozda
A tko to govori da šalje slike? Ja ne vidim da je itko takvo sto napisao, a ja sam samo naveo da su i prije neke cure znale tražiti sliku i da to nije nista novo. A za bonove ne znam di si ih izvukao, o njima ni nije bilo spomena u ovoj temi.
Nego, ajd ti konacno iznesi sto te tocno ljuti i kako bi ti pristupio problemu zajeba kurvi umjesto da bjesomučno udaraš angry reakcije. Ili ces i na ovaj post samo lupit angry reakciju, ili mozda haha?
Marijole ti je dobro odgovorio - ti i ovaj kolega bembinho glumite pravobranitelja kurvi i drzite tu prodike da iako nas zajebu sa terminima, laznim profilima, i raznim igricama na nasu stetu, savijemo kicmu, progutamo govno da slucajno ne bi one napustile hr.. Ma nemoj