Evo isprobao i ja danas - Pietra Brazilian, Lara, Rebeca itd. kakva su joj sve umjetnička imena, ali se uživo predstavila kao Pietra.
Prvo mi je pomaknula termin za sat vremena, kao nešto iskrslo. Reko ajde, ovo mi je malo u kurcu ali pričekat ću sat vremena jer jebozovna je pička.
Sve što je kolega Apollo14 napisao je točno, identična ženska kao na slikama, možda malo punija uživo ali jebeno zgodna.
Najviše mi se svidio njen oral i misionarska, usne savršene - naravno umjetne. Guzica savršena.
Meni osobno je ocjena 8/10 samo zbog nekih malih sitnica:
-bilo malo hladno u apartmanu i krevet je propao na jednu stranu.
-Higijena bi joj mogla bit malčice bolja, osjetilo se malo po znoju ali sam bio napaljen brutalno na nju pa nema veze.
-sise su umjetne i vidi se ožiljak i nikako da joj se stvrdnu bradavice (valjda od operacije).
-dočekala me sa plavim durexima koje mrzim, nisam mogao svršit u njima nikako tako da je ona svršila 2 puta, a ja u zadnju minutu se fino ispraznio po sisama. Znam sad za idući puta da nosim svoje lelo hex.
-nije mi dopustila da preuzmem inicijativu u doggyu, nego se počela divljacki i rekao bih čak mehanički nabijat (valjda da me dovrši čim prije) što je meni osobno minus, jer volim ja dominirat u toj pozi
-ostao sam malo duže, nije ništa prigovarala. Svršio sam obilno ko konj pa je curilo po svuda po krevetu pa smo se smijali tome. Kraljica navuče lagano pokrivač i jastuk prek toga i nije išla pod tuš nego se malo osvježila i obukla za sljedećeg hahahah.