BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

našo
oglas.jpg

Pa sam si kriv, za te pare si mogao otići kod strankinja koje se trude da te zavodu i udovolje. Naše bi se jebale ali da im ne uđe, od domaćih kod kojih sam bijo jedino dok je radila mala sa Stupa se je naguzi kako treba, ostale se pogrbe da samo glavic uđe. Jedina Ceca uživa dok se jebe ali ni ona se ne trudi pretjerano oko tebe već ako dobro jebes i odgovara joj veličina kurca uživa u jebacini.

Trenutno sam u sarajevu 10 dana sam bez ikog imal neka dobra žena može i starija ili mladja svejedno da nije mnogo skupa da zna posao ako može broj molim vas ,još bi više volio stariju milfaču al ne bježim ni od mladih
Pošaljite broj ako neko ima molim vas

Dogovorili sve, i kad je trebala lokaciju poslat mrka kapa.

Jesam ja, vise puta, a i komentarisali su je par poruka unazad, pitaj sta te zanima. Ovo je pravi link:

Ova cura kod ekomonske nije losa. Pomalo drska na porukama, mislio sam bit ce lose iskustvo, ali hajde da probam za 100KM.

Na vratima cura dosta mladje izgleda nego sto djeluje na slikama koje salje. Prijatna, ni na tren se nisam osjecao neugodno.
Usluga je barem meni bila vise nego ok, Iznenadjen ostao, citajuci neke komentare ovde, mislio sam bit ce 0. Fino se ispraznio, bolje nego kod nekih koje sam duplo ili vise placao.
Vrijedi otići jel i 100km sat

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh