Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je tebi pravo ime ?Mozel broj od barbi kako joj pravo ime
Neznam zašto odgovaras ovakvim likovima. Njih lozi da vide dali je mozda komsinica, da mu govori ''jebi me babo" ili da pita ko bolje jebe MI ili ONIMa ta druze ima 100 imena..obicno i ne odgovara na poruke ili te izlevati. To je
Za zaobici..ima jedno 50 god
Pa sam si kriv, za te pare si mogao otići kod strankinja koje se trude da te zavodu i udovolje. Naše bi se jebale ali da im ne uđe, od domaćih kod kojih sam bijo jedino dok je radila mala sa Stupa se je naguzi kako treba, ostale se pogrbe da samo glavic uđe. Jedina Ceca uživa dok se jebe ali ni ona se ne trudi pretjerano oko tebe već ako dobro jebes i odgovara joj veličina kurca uživa u jebacini.
ima jedno ime i prezime, nema 50 ali ima 38 god., no izgleda starije valjda posledica alkohola i svega, i istina levati za termine osim ako nema marke u dzepu..Ma ta druze ima 100 imena..obicno i ne odgovara na poruke ili te izlevati. To je
Za zaobici..ima jedno 50 god
Ja sam u sarajevu koliko košta zslugaDanas Sarajevo
066-141-783wa
#Crnk
To prava kurva gdje je koliko košta samo piši da i mi odemoSta pises od zene broj
Bez pitanja i ovaj broj je ne dostupan takvi kao ti samo otjeruju zene iz ovog posla...
Vrijedi otići jel i 100km sat
Dogovorili sve, i kad je trebala lokaciju poslat mrka kapa.
Jesam ja, vise puta, a i komentarisali su je par poruka unazad, pitaj sta te zanima. Ovo je pravi link:
Miona Mia Sarajevo, Independent | City of Love
Dodji da osjetis moc,cari i zadovoljstvo...Cekam tvoj poziv❤️👄 Poruke slati na vappcityoflove.com
Ova cura kod ekomonske nije losa. Pomalo drska na porukama, mislio sam bit ce lose iskustvo, ali hajde da probam za 100KM.
Na vratima cura dosta mladje izgleda nego sto djeluje na slikama koje salje. Prijatna, ni na tren se nisam osjecao neugodno.
Usluga je barem meni bila vise nego ok, Iznenadjen ostao, citajuci neke komentare ovde, mislio sam bit ce 0. Fino se ispraznio, bolje nego kod nekih koje sam duplo ili vise placao.
nije uopste zena.. steta sto se ti retardi koji objavljuju fake brojeve ne mogu trajno blokirat i banovat pas mu mater zvaljavuSta pises od zene broj
Bez pitanja i ovaj broj je ne dostupan takvi kao ti samo otjeruju zene iz ovog posla...
taj broj daj tati nek on ode maloIma Nova Cura Radi Tuzlanski Kanton Brcko B Brod Doboj Moze sve u sexu Anal Grupnjak sa vise Muskaraca 062504997
je li to ova cura https://cityoflove.com/profile/723719/683491?city=/bosnia-herzegovina/sarajevoSarajevo. Najava 30 minuta ranije. Može u sve tri rupice...
061395669
Nema ni whatsapp ni viber ?Sarajevo. Najava 30 minuta ranije. Može u sve tri rupice...
061395669
Ocigledno da jeste isti je broj, jel neki bio? Cijena, iskustva?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|