BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa sam si kriv, za te pare si mogao otići kod strankinja koje se trude da te zavodu i udovolje. Naše bi se jebale ali da im ne uđe, od domaćih kod kojih sam bijo jedino dok je radila mala sa Stupa se je naguzi kako treba, ostale se pogrbe da samo glavic uđe. Jedina Ceca uživa dok se jebe ali ni ona se ne trudi pretjerano oko tebe već ako dobro jebes i odgovara joj veličina kurca uživa u jebacini.
Nisam kriv, nema garancije kod koje god da odes, mozes i na strankinju losu naletit, iako su uopsteno dosta bolje.

Ma nisam mislio bukvalno da si kriv već kad plaćaš skuplje veća je vjerovatnoca da naletis na lošu kod naših nego kod stranjkinja. Bijo sam sa našom koja je top riba i dobra je u poslu ali kad uporedim sa nekom brazilkom koja je dobra, dajem prednost brazilki. Razlika je u pristupu jer se trudi oko tebe kao da si šeik. Dočeka te nasmejana u seksi vešu plesuci lagano uz muziku zavodeci te, svlaci te i ljubi po tijelu, oral dobar, pita koju pozu volis, poze mijenja itd. Kod naših to dobiti vrlo teško, mozda kod elitnih.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh