Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ta kurava, odakle je, jel zna poso, možel bez kondoma...jel guta spermuOd Crnke nema bolje..
Sve zene svijeta da mi se skinu gole..leg'o bih spavati..
![]()
Aj ne seri..mojne me provocirati jbt..hahaKo je ta kurava, odakle je, jel zna poso, možel bez kondoma...jel guta spermu
Nema veze ja joj vise ne stojim na putu nisam joj prepreka..na mene se moze osloniti kad god joj je potrebno..mnogo toga smo mi prosli zajedno al to je nasa stvar..samo ne dam na nju da je blate svakavi degenerici..Druze ti ces za mjesec dana opet kukati.
Kurva je kurva, od kurve nikad zene ni druga.
Odes platis obavis posao i to je to.
zato ostalima kazu i pricaju kako imaju par retardiranih budala poput tebe i hajke savjetnikaNema veze ja joj vise ne stojim na putu nisam joj prepreka..na mene se moze osloniti kad god joj je potrebno..mnogo toga smo mi prosli zajedno al to je nasa stvar..samo ne dam na nju da je blate svakavi degenerici..
Nadam se da me shvatas bar malo..
Ma ljubavi mojazato ostalima kazu i pricaju kako imaju par retardiranih budala poput tebe i hajke savjetnika![]()
ma znaaam da su one bas osjecajne, dale ni i dzabee al ona ima bolesnu mamu, onaa skoluje brata itdMa ljubavi moja![]()
Tebra ajd mi samo reci sto ja tebi smetam..jesam ti sta uradio..koji si se kurac prijavio ovdje ako ces samo blatiti i negativu prosijati..Svi znaju na ovom forumu pricu izmedju mene i nje i sta ti smetamo..moja stvar sto ja pokusam kurvu koja mi se svidi izvuci iz ovoga..a ne brini se pomazem ja i siromasne pogotovo djecu jer sam imao tesko odrastanje pa znam kako je nemati a i imati.ma znaaam da su one bas osjecajne, dale ni i dzabee al ona ima bolesnu mamu, onaa skoluje brata itdpihh mamu vam glupu i retardiranu jebem, postoje psihijatri za to..
ne smetas ali pametujes, bh dio foruma ima 2700 stranica od cegaje 2670 stranica pametovanja, valjanjakojrkskvih lazi ili temaa koje nisu za ovaj forum, ako imas recenziju ostavi, ako nemas ne pametuj koga boli kurac sto ti pomazes kurvama da izadju iz posla, njih sa.o lova zanima, kad se dobro udaju tada i izadju dok se nd rastanu, jel dovoljno?Tebra ajd mi samo reci sto ja tebi smetam..jesam ti sta uradio..koji si se kurac prijavio ovdje ako ces samo blatiti i negativu prosijati..Svi znaju na ovom forumu pricu izmedju mene i nje i sta ti smetamo..moja stvar sto ja pokusam kurvu koja mi se svidi izvuci iz ovoga..a ne brini se pomazem ja i siromasne pogotovo djecu jer sam imao tesko odrastanje pa znam kako je nemati a i imati.
L.p. Elki![]()
Ko god mi se javio nije pozalio svi su dobili neki broj ako imam naravno..To ljudi mogu potvrditi dal sam ih zajebo ili slično..ne smetas ali pametujes, bh dio foruma ima 2700 stranica od cegaje 2670 stranica pametovanja, valjanjakojrkskvih lazi ili temaa koje nisu za ovaj forum, ako imas recenziju ostavi, ako nemas ne pametuj koga boli kurac sto ti pomazes kurvama da izadju iz posla, njih sa.o lova zanima, kad se dobro udaju tada i izadju dok se nd rastanu, jel dovoljno?
Javi seIma li neko kvalitetnu djevojku ili ženu preporučiti u Sarajevu? Ako nije lažni broj ili ove što se vrte po oglasima, spreman sam ga dobro počastiti.
Dakle Sarajevo i bliža okolina i da je domaća žena, a ne Brazilke i šta ti ja znam
Javii seeIma li neko preporuku za Sarajevo, neku pouzdanu djevojku
Takodjer dobit cete par slika u privatnim porukama ili mozemo na poziv sve se mozemo dogovoriti kako bi vi uzivali.Nova sam na ovoj platformi za sva pitanja i usluge mi se javiteNecu nista pretjerano govoriti moci cete procitat komentare ovdje koji ce sigurno biti od nekoga od vas.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|