Jel to ona brazilka baby ili tako nesto hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ona brazilka baby ili tako nesto hahah
Te nisu bjezale nigdje ostale su tu gdje jesu najgora je srpska mafija i albanska tu je umjesana e par siptara po Tz sto ih drze to svako zna i ne dira ih a ova dvojica su radila za albance iz Sa i dugo su oni praceniŠta je ovo sve pobjegle u Tuzlu, ili Tuzlaci dobro jebu ili su se prepale policije...![]()
Baby je isto bila ispod siptarove radnje u Tz to ptice na grani u Tz znajuJel to ona brazilka baby ili tako nesto hahah
One su sad u Hrvatskoj turizam cvjetaBaby je isto bila ispod siptarove radnje u Tz to ptice na grani u Tz znaju
Ko je ta kurava, odakle je, jel zna poso, možel bez kondoma...jel guta spermuOd Crnke nema bolje..
Sve zene svijeta da mi se skinu gole..leg'o bih spavati..
![]()
Aj ne seri..mojne me provocirati jbt..hahaKo je ta kurava, odakle je, jel zna poso, možel bez kondoma...jel guta spermu
Nema veze ja joj vise ne stojim na putu nisam joj prepreka..na mene se moze osloniti kad god joj je potrebno..mnogo toga smo mi prosli zajedno al to je nasa stvar..samo ne dam na nju da je blate svakavi degenerici..Druze ti ces za mjesec dana opet kukati.
Kurva je kurva, od kurve nikad zene ni druga.
Odes platis obavis posao i to je to.
zato ostalima kazu i pricaju kako imaju par retardiranih budala poput tebe i hajke savjetnikaNema veze ja joj vise ne stojim na putu nisam joj prepreka..na mene se moze osloniti kad god joj je potrebno..mnogo toga smo mi prosli zajedno al to je nasa stvar..samo ne dam na nju da je blate svakavi degenerici..
Nadam se da me shvatas bar malo..
Ma ljubavi mojazato ostalima kazu i pricaju kako imaju par retardiranih budala poput tebe i hajke savjetnika![]()
ma znaaam da su one bas osjecajne, dale ni i dzabee al ona ima bolesnu mamu, onaa skoluje brata itdMa ljubavi moja![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|