moze kontakt?Jaca, Snijeza i mozda Enida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze kontakt?Jaca, Snijeza i mozda Enida
neznam kako majmunu nije bilo mrsko ispisati ovkliko tekstadaj mi reci, zar stvarno još netko nasjedne na ovakvu reklamu?
pa retarde ne saljes neprovjeren broj, a ako i posaljes naglasis to majmuneDobio sam broj i proslijedio. To se u ostalom ovde i radi na forumu, razmjena brojeva. NIsam iz BL da sam mogao provjeriti. Nisam nikakav prevarant, hvala ti na komplimentu. Lp
ti si za psihijatrije.. retardiran 100%Ko mi nadje oci kao njene a zna se cije..castim ga sa 2000km..prevrnuo sam St.Galen..Bec..evo me u Zagrebu al jos uvijek nista svakoj samo pricu platim..ljudi nece alat da radi osim s njom..zato trazim oci kao njene..
Elki![]()
Okti si za psihijatrije.. retardiran 100%
Jel to ona brazilka baby ili tako nesto hahah
Te nisu bjezale nigdje ostale su tu gdje jesu najgora je srpska mafija i albanska tu je umjesana e par siptara po Tz sto ih drze to svako zna i ne dira ih a ova dvojica su radila za albance iz Sa i dugo su oni praceniŠta je ovo sve pobjegle u Tuzlu, ili Tuzlaci dobro jebu ili su se prepale policije...![]()
Baby je isto bila ispod siptarove radnje u Tz to ptice na grani u Tz znajuJel to ona brazilka baby ili tako nesto hahah
One su sad u Hrvatskoj turizam cvjetaBaby je isto bila ispod siptarove radnje u Tz to ptice na grani u Tz znaju
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|