BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Poštovanje ,
Tražim neki ozbiljan kontakt po Hercegovini,
Po mogućnosti da cura nije stalno u poslu i da ne izlazi sa svakim ,odnosno samo po uzoj preporuci.
Plaćam ozbiljno i po dogovoru (iznad prosjecno naravno).
Ako se pronalazis u ovome, javi se u dm slobodno ili kolege ako imaju takvo nešto pišite ,počastim .. Diskretno naravno ,hvala i živili🍻
.

Ljudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.

Ljudi da znate da je ona Amira iz Tuzle lažnjak. Nemoj da neko uplaćuje novac unapred. Sve je prevara. Sram Vas bilo ko god da je objavio da je profil stvaran treba ga banovati.
Zar vas ima jos da uplacujete unaprijed..
Samo kes na ruke..ili u mom slucaju poslije odradjenog posla..Prvi put platim odma na ruke..sve ostalo je poslije sexanja..ali i ostavim svakoj bar 50 km i za svaki sl.put sam prvi na listi..

Imas njen profil i na fb. I meni je trazila unaprijed novac da joj se uplati na racun i slala mi je kao dokaz uplatnice sto su joj uplacivali i kad joj uplatis moras navodno cekat 2-3 dana termin. 😂 I nisi valjda 3 glave puko 😳

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh