Al pazi ovo anonimni jebacJest i za 200km al problem je sirotan si nemas ni da je 100km Tuzlak sa firmama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al pazi ovo anonimni jebacJest i za 200km al problem je sirotan si nemas ni da je 100km Tuzlak sa firmama![]()
Možda je graniÄni policajacSv
Svaki dan ona ima 4-5 klijenata i to dobrih koji masno placaju, pa ti sracunaj. I raspitaj se malo o njoj. Stari joj policajac radi za 1200 eura. Odakle njima
Vi samo ovdje spominjete imena a jebi me u usta ako je iko dotakao do naide i lamije i vecine ostalih samo se prica u praznoMa ej,ponuda nikada gora a recenzije blago reÄeno fujcina.
Budimo realni jedni prema drugima.
Sto ina da mozes otiÄi trenutno je Crnka i Sofija,kod Mini i tjt.
Na forumu viŔe nemaŔ niŔta.
Dok prije 10godina je bila usluga TOP,kao i sama ponuda,krenuvsi od Lamije,Nine,Ramajane,Naide,Dalile,Ene,bilo je top njih,i bilo je onih malo losijih koje su bile bolje od aktuelne najbolje ponude.
Jebote otac glupi, bolesniSv
Svaki dan ona ima 4-5 klijenata i to dobrih koji masno placaju, pa ti sracunaj. I raspitaj se malo o njoj. Stari joj policajac radi za 1200 eura. Odakle njima
Druže ja ne mlatim u prazno.Vi samo ovdje spominjete imena a jebi me u usta ako je iko dotakao do naide i lamije i vecine ostalih samo se prica u prazno
Jel možete mi poslati u pp broj od Jace iz Jelaha.Javi se u pp, imam broj
Ima tu jePozz, dugo me nije bilo..
Ima li one Minie, s onim najboljim grudima..posto imaju 2 s takvim imenom, obje su bile u Lukavici?
Mini crna lijepa cura jaÄa malo grudi topozz drug,
imaju 2 , pa da napravimo distinkciju, razliku
Moze brojJel ko guzio ovu malu Amiru iz Tuzle, kakva je, i jel vrijedi 300 KM....molim ozbiljne recenzije...hvala
A gdje stan na rudnikuSv
Ako dodaŔ joŔ 100 eura možda bi te i Iva obrijalaI moram obrijati cijelo tijelo ako hocu da mi famozma Iva izdrka kurac, i jos pri tome ponuditi 100 km na cijenu masaze
ti nisi normalan
![]()
.PoŔtovanje ,
Tražim neki ozbiljan kontakt po Hercegovini,
Po moguÄnosti da cura nije stalno u poslu i da ne izlazi sa svakim ,odnosno samo po uzoj preporuci.
PlaÄam ozbiljno i po dogovoru (iznad prosjecno naravno).
Ako se pronalazis u ovome, javi se u dm slobodno ili kolege ako imaju takvo neÅ”to piÅ”ite ,poÄastim .. Diskretno naravno ,hvala i živili![]()
Daj brojS njom je lagan dogovor, ne cjenkas se i imas prolaz. Uredna je i top je.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|