BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zamolicu sve da mi ne pisu u pp za broj cure od sinoc..nije kurva..iz drugog je grada...povremeno joj zafali para za kiriju I sama se javi...da je htjela sama bi objavila oglas bilo gdje.Jbg da ste dali oglas da trazite nesto tada javila bi se vama.Nosam kriv,ali mi je drago.Bombona je...Svima puno sexa zelim I zaboravite na probleme😉
Dakle tebi Dodik nije oduzeo muškost....tj nije te ucioni imoptentnim...

Zamolicu sve da mi ne pisu u pp za broj cure od sinoc..nije kurva..iz drugog je grada...povremeno joj zafali para za kiriju I sama se javi...da je htjela sama bi objavila oglas bilo gdje.Jbg da ste dali oglas da trazite nesto tada javila bi se vama.Nosam kriv,ali mi je drago.Bombona je...Svima puno sexa zelim I zaboravite na probleme😉
Ja ti se nisam javljao privatno...ali me interesuje gdje si ti objavio oglas....čisto da i ja probam....

Ja ti se nisam javljao privatno...ali me interesuje gdje si ti objavio oglas....čisto da i ja probam....
Sinoc na forumu objavio..dobio poruku..dao broj I proveo se ko nikad iu zivotu ...Prelijepa(ima naocale ali joj stoje)....slobodna...zanimljiva...duhovita..A B. Ako citas ovo sorry...uskoro napustamo forum zajedno😍

djevojko, koja imas aranzman sa čovjekom sa profilom na forumu pod nazivom Borosa111, javi se i meni da dogovorimo povremeno druženje....

Znaci povremeno se guzi i postena🤣🤣

Sinoc na forumu objavio..dobio poruku..dao broj I proveo se ko nikad iu zivotu ...Prelijepa(ima naocale ali joj stoje)....slobodna...zanimljiva...duhovita..A B. Ako citas ovo sorry...uskoro napustamo forum zajedno😍
Djevojka vidiš li ovo sto je napisao...."imao naocale"....
To ti je red flag.....kasnije će ti kada mu zgriješiš j kada je ljut govoriti ružne stvari na racun naocala........
Budi pametna i javi se nama, ostalima....

Jest I'm krivo kad shvate da nisu toliko pametne koliko su mislile...rltj da su glupe po sebe...u svakoj vezi sto su bile likovi glumili ljubav I samo ih derali do besvijesti..Ego je cudo 😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh