Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeta mu sada....B. Od baby skraceno...najljepsa si ubjedljivo,I pusti levate sto fol kazu smetaju mi naocale...ja volim kad ih nosis da vidis koliko sam ruzan![]()
Ma jok...zena je kraljica...bilo koja u mom zivotu...Samo laz mrzim....Bila s crncem ok...ali ne lazi...to je sve...opusten sam ja dok me ne slazu Over and Over...I postujem tu zenu sa mnom...nikada je ne bih prevarioNe smeta mu sada....
Ali...posle...
Studentice ne vjeruj nestabilnim osobama....Ma jok...zena je kraljica...bilo koja u mom zivotu...Samo laz mrzim....Bila s crncem ok...ali ne lazi...to je sve...opusten sam ja dok me ne slazu Over and Over...I postujem tu zenu sa mnom...nikada je ne bih prevario
Ma vi ste sve nestabilne pravite djecu s Kuntom I Pantom,I onda serete drugima.Ne budi ljubomoran/aStudentice ne vjeruj nestabilnim osobama....
Čovječe ti vise ne znaš kako da me osloviš...sa ona ili on....Ma vi ste sve nestabilne pravite djecu s Kuntom I Pantom,I onda serete drugima.Ne budi ljubomoran/a
Svejedno je I da si bigfoot ne zanimas me ko si...I ostavi I ti mene na miru,evobti ovaj Dijabola pa se dopisujteČovječe ti vise ne znaš kako da me osloviš...sa ona ili on....
Nestabilan...
Studentice....čitaj ovo....Djevojka vidiš li ovo sto je napisao...."imao naocale"....
To ti je red flag.....kasnije će ti kada mu zgriješiš j kada je ljut govoriti ružne stvari na racun naocala........
Budi pametna i javi se nama, ostalima....
Koja?Kakva je ova kod ekonomske
Jarane ozenjeni koji su upravo na stranici razmjene partnera I trazis da ti neko guzi zenu a ti da gledas ...I meni govoris da sam nestabilan...hahahaha STABILNI...dobro je taj lik danas rekao da je pola foruma swing club derpeStudentice....čitaj ovo....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|