Ove sto su meni otvorile u Mostaru nebi jebo ni da mi plate debeloJesu te kineskinje stvarno legit? Jesu li one na adresi ili je neka sarena laza?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove sto su meni otvorile u Mostaru nebi jebo ni da mi plate debeloJesu te kineskinje stvarno legit? Jesu li one na adresi ili je neka sarena laza?
Pozdrav, kad nam dolaziš u Sarajevo?
Ma kakvi izgleda ostale samo elitne za političare i tjtIma li nesto Sarajevo vrijedno danas? Iskustva?
Raja je ovako. Dobre prirodne sise. Ali nista specijalno. Srbijanka iskusnija.Maja98, kakva je je li neko bio u BL kod nje?
Cijena je standardna, ali sam joj morao obecati da cu platiti 5h druzenja sa njom, cijelo veče. Da bi produzila za B.Luku jer je krenula za Tuzlu.iako mislim da lazess a i zaboli nas koliko. ce te kostat, ali sutra se ugasi kad bude u bl i javi joj se sa drugog broja i oojebi po standardoj.cijeni))))
Kakva je plavusa iz Tz ?Cijena je standardna, ali sam joj morao obecati da cu platiti 5h druzenja sa njom, cijelo veče. Da bi produzila za B.Luku jer je krenula za Tuzlu.
Vrbovao sam i neku plavušu iz Tuzle. Ali kaže doci ce ako joj taxi platim iz Tuzle do Banja Luke.
Ružno jeste sto sam cijenu napisao, ali zasto bih lagao.
Kad završim druzenje sa njom. Zakacicu iskustvo.
Ja sam pokusao objavama da razdrmam forum. I dobijemo svi i rezmenimo nove kontakte i iskustva. Ali vidim samo sujeta radi.
I hvala onom sto je zakacio kontakt od hercegovke Ketty. Sutra bih mogao i kod nje otici na sat.
Starija 35+ ali prijatna ženica. Sto je najgore, seks mi je sa njom bio dobar, nista ne žulja
Iako je oral sa kondom uspeo sam je na kraju nagovoriti bez. Tako da preporuka za nju.
Ne znam nisam je uzivo video. Samo mi je poslala video. I u video rekla moje ime. Samo glavu sam video. Svjetle oci, napumpana usta. Meni lici na Ukrainku, ali đavo će ga znati. Nije loša, lijepo lice ima.Kakva je plavusa iz Tz ?
I mršavije od ove.+994 70 883 13 53
Evo broj od ove takozvane "Julije".
Bog te mazo, ima 100kg. Plava kosa, stomak mašala. Samo sam se okrenuo i otišao. U licu ok, ali ono je kao tenk T90.
Kineskinje su jeftinije bar.
Jest kad bi se javilaSofija sutra utorak Istocno Sarajevo od 16h do 20h
Sve info na wap 065052735
To je za vas, da vam jebe mater...+994 70 883 13 53
Evo broj od ove takozvane "Julije".
Bog te mazo, ima 100kg. Plava kosa, stomak mašala. Samo sam se okrenuo i otišao. U licu ok, ali ono je kao tenk T90.
Kineskinje su jeftinije bar.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |