Vidis care i o tebi mi je ispričala sveBajramski popust!Crnka,jedna jedina,najbolja.
Dobro se drzi da gace ne spadnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis care i o tebi mi je ispričala sveBajramski popust!Crnka,jedna jedina,najbolja.
Moras brkove obrijat,koji put te upozoravam jbt...de malo skoncentrisi seI meni je neki slikao parfem,al on bi da se zabavlja.Reko samo konkretno on pobjeze.
Lik od ove moje bivse kalasture nonstop svoju djecu slika...pa de njeno jedno snimi bez obzira sto je "braon"..jel te stid..izgleda da ga jest... a meni mala ponos bila..I opet ja ne valjam...Ma mrsVidis care i o tebi mi je ispričala sve
Dobro se drzi da gace ne spadnu
Jel skupila te pare...sta kaze...dokad da čekamo...dajem dva tri dana jos fore i idu vam slike tu ili na kucnu adresuBajramski popust!Crnka,jedna jedina,najbolja.
Sve cemo ih ofirat u 3 dJel skupila te pare...sta kaze...dokad da čekamo...dajem dva tri dana jos fore i idu vam slike tu ili na kucnu adresu
Misevi mali
Kakvi likovi to guze jbt zivot ja sam se zgrozio tebraLik od ove moje bivse kalasture nonstop svoju djecu slika...pa de njeno jedno snimi bez obzira sto je "braon"..jel te stid..izgleda da ga jest... a meni mala ponos bila..I opet ja ne valjam...Ma mrs
Jest da je glava kod ovog kockasta...ok 4 dSve cemo ih ofirat u 3 d
Znam sve drug...pisali mi debili svi...od cigana,migrants,kamiondzija...do ovog jednog Kantic tours lik ima 67 I stalni joj bioKakvi likovi to guze jbt zivot ja sam se zgrozio tebra
Muka mi da povratim
Jaku kiselinu imaju bijednice
Pocet cu sve iznositi
Sjebat ce se
Konto izdahnut na njojZnam sve drug...pisali mi debili svi...od cigana,migrants,kamiondzija...do ovog jednog Kantic tours lik ima 67 I stalni joj bio
Samo ako ce muz pricuvat djete hahahTare hajmo kod Nejre na trojku veceras
Jedan je 100 ojra..ako nas ima 9...9x100=Ma sramota me sad koga sam ja volio
Fuj nevjerujem iz dana u dan sve mi se vise gadi..
Uhljupizam vjeruj mi
Mozel kako tri na jedan kod drolje
Nemoj vise pisat blokirace nas tigarmo,neiskusni,anonimni tz,gayswedick,mibl I ostali njihovi lazni profili..u nadi da ce I dalje siriti laz l,varati ljude I istodobno ici u crkvu ili dzamijuKaze bolesna a trpa se u paksu
Sve joj odvratno
Napravila baklavu pa nema orahaI Kurvica22 je top.. raja...zgodna...nema oraha u djepovima![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|