Julie, u Banja Luci na EGE ima 31 oglas. Od toga au 29 kinezi, Julija i InesKako se zove ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Julie, u Banja Luci na EGE ima 31 oglas. Od toga au 29 kinezi, Julija i InesKako se zove ?
iako mislim da lazess a i zaboli nas koliko. ce te kostat, ali sutra se ugasi kad bude u bl i javi joj se sa drugog broja i oojebi po standardoj.cijeniVrbovao sam je danas pola dana da iz Sarajeva produži za Banja Luku. I to zadovoljstvo ću masno platiti. Ali ne mogu brate vise ove kineze ocima gledati.
+90 to je turki brojDogovorio sam sutra za Banja Luku, malu sa bliskog istoka. Dobra je, sva prirodna.
Jest da ću zbog tog zadovoljstva pući 800€, al kad je bal nek je maskembal. Uglavnom da znate sutra dolazi u BL sigurno. Imate oglas i na EGE. Evo i br. +90 505 539 1763
Najbolje da se ti i ne javljas ovde previse trazis a para nemas da sam zensko takvima bi naplacivao 500kmimali ikoja da za 100 km 30 min a 1h 200 km i da je mlada ispod 30 god i da nema ogranicenja u ...
Jesu te kineskinje stvarno legit? Jesu li one na adresi ili je neka sarena laza?Jedino sto su te kineskinje stvarno dobre sto se onih stvari tiče. Usluga je stvarno dobra u 90% slucajeva. Sve ono sto ti je padalo na pamet sa tim kineskinjama možeš isprobati. Samo da dovode malo zgodnije sa tom cijenom, od 100e sat, bilo bi super.
Brt znaci daju bez kondoma mozes svršiti u picu u guzu ma radis im sta hocesJesu te kineskinje stvarno legit? Jesu li one na adresi ili je neka sarena laza?
Postenoiako mislim da lazess a i zaboli nas koliko. ce te kostat, ali sutra se ugasi kad bude u bl i javi joj se sa drugog broja i oojebi po standardoj.cijeni))))
Već pisali.. SmećeNeko bio da napise iskustvo sa sajra love sa COL
Ne znas ti kako izgleda 800e pas ti mater dosadnu..Dogovorio sam sutra za Banja Luku, malu sa bliskog istoka. Dobra je, sva prirodna.
Jest da ću zbog tog zadovoljstva pući 800€, al kad je bal nek je maskembal. Uglavnom da znate sutra dolazi u BL sigurno. Imate oglas i na EGE. Evo i br. +90 505 539 1763
FujjjBrt znaci daju bez kondoma mozes svršiti u picu u guzu ma radis im sta hoces
Ove sto su meni otvorile u Mostaru nebi jebo ni da mi plate debeloJesu te kineskinje stvarno legit? Jesu li one na adresi ili je neka sarena laza?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|