Jest ti bilo musterija puno pa pobjeze za dan ErmanaHvala na predivnom druzenju danas u TZ uskoro dolazim opet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest ti bilo musterija puno pa pobjeze za dan ErmanaHvala na predivnom druzenju danas u TZ uskoro dolazim opet![]()
Cao ljudi sta je ovaj ege hahaha ne mogu da nadem stranicu
Ako pratis forum lutko do sada si mogao skontati da se ja u svakom gradu zadrzim po jedan dan....a za vas koji prozivate ta neka imena samo mi dajete vise volje da radim jer ocigledno palamundanite po citav dan i nemate svoj zivot preko neke tamo devojke kojom ste opsjednuti meni dizete posao pa sam vam i na tome veoma zahvalnaJest ti bilo musterija puno pa pobjeze za dan Ermana
Imal kakve potvrde za ovo,jel to zvaoProvjeren broj Zenica djevojka mlada ekstra ljepa, nije jeftina ali vrijedi svake marke 063 052 906, njen smjestaj extra prijatna i komunikativna, ne trazi nikakve bonove ili slicno. Prezadovoljan sam. Topla preporuka ko se zeli opustit i provest
Jeste u pravu si...Imas ti kurac al od metar ko god to prica nema nista a ti si zenomrzac prvo sto nemozes doc do dobrih riba koji kostaju ti si propali kladionicar
Ti si izgubljena ovde nemam ja princeza ovde placipicke placu za takvima ko ti kad ih ispalis jer nemaju od tebe love tek kada spustis loptu radis duso ko ti je krivAko pratis forum lutko do sada si mogao skontati da se ja u svakom gradu zadrzim po jedan dan....a za vas koji prozivate ta neka imena samo mi dajete vise volje da radim jer ocigledno palamundanite po citav dan i nemate svoj zivot preko neke tamo devojke kojom ste opsjednuti meni dizete posao pa sam vam i na tome veoma zahvalna
NEBIH SE VISE OGLASAVALA NA OVAKVE RECENZIJE A TEBI PREDLAZEM DA SVOJU IZGUBLJENU PRINCEZU POTRAZIS NA DRUGIM VRATIMA ,KUCAS NA POGRESNA ...SRDACAN POZDRAV![]()
Bude ti vjerovatno lakše kad olaksas dušu na forumuTi si izgubljena ovde nemam ja princeza ovde placipicke placu za takvima ko ti kad ih ispalis jer nemaju od tebe love tek kada spustis loptu radis duso ko ti je kriv
Ma druze pola sata 250 KMImal kakve potvrde za ovo,jel to zvao
Skupa ko djavo a vala ne vrijedi ni blizu tih para.Provjeren broj Zenica djevojka mlada ekstra ljepa, nije jeftina ali vrijedi svake marke 063 052 906, njen smjestaj extra prijatna i komunikativna, ne trazi nikakve bonove ili slicno. Prezadovoljan sam. Topla preporuka ko se zeli opustit i provest
A cura bezze totalno. Kaze sat 300 a pola sata 250Ma druze pola sata 250 KM
Pa znaju svi pravo ime i prezime…Prijatelju. Bojana je Sara sa Stupa, glupo je da joj ovde pišem pravo ime. Pusenje sa konsomom, i ljubljenja nema. Cura je prijatna. Ali za iste pare Sofija ti je bolja.
Ako si platežan, probaj i jednu i drugu, a ako nisi, Bolje Sofi plati.
P.s I Bojanu (E.), ti vozaju i kontrolisu ulaz musterija dva buzdovana. Neće ti nista, ali oni su joj pratnja.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|