Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas na egeuMoze broj
Drage moje koje radite ovaj posao,ako vas kontaktira Davor.Njemacki broj ima,koji zakazuje i ne dolazi,stavila bi i njegovu sliku a ne znam kako se to ovde stavi! Da ne gubite vrijeme na idiote koji bi da jebu a poslije izvini !NEK SE MATERI IZVINI SRECA PA IMAM SLIKU,JER BEZ SLIKE TRENUTNE NE PRIMAM.
KURVICE JESI U TUZLI?Drage moje koje radite ovaj posao,ako vas kontaktira Davor.Njemacki broj ima,koji zakazuje i ne dolazi,stavila bi i njegovu sliku a ne znam kako se to ovde stavi! Da ne gubite vrijeme na idiote koji bi da jebu a poslije izvini !NEK SE MATERI IZVINI SRECA PA IMAM SLIKU,JER BEZ SLIKE TRENUTNE NE PRIMAM.
Koja je to?Bio juče na Grbavici kod Vatre.. Još neko bio?
DaKURVICE JESI U TUZLI?
Jarane uhapšena je prije dvije sedmice..citas li medijeIma li iko kontakt od Arabele Avdic pisite u pp hvala vam
Neko išao? Kakva je situacija?I mene zanima
Jako odvratna, mrzovoljna, zavrsi za 5 min i napolje...al ak zagorio odesLucija Sarajevo, Independent | City of Love
Sarajevo!! Cura sam 27 godina . Slika je moja. Nudim pusenje drkanje duboko grlo dok ne svrsis svrsavanje moze u usta 100KM ili doggy u picku anal ne kondom je obavezan za sex.. sex 150KM .. druzenje je pola sata . ...cityoflove.com
Iskustva?
To je bila ja msm Sara sa stupa koja je prestala se baviti ovim poslom.Ako neko ima broj djevojke sa Stupa, mladja je bila, dobra guza, skroz ok prica!
Ako ne onda bilo kakva preporuka iole normalne od Otoke do Ilidze.
Nemam pojma brate ne pratim ja nikakve medije i to. A jbg valjda ce je pustit brzoJarane uhapšena je prije dvije sedmice..citas li medije
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|