Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi....sve se vrati u zivotu..lika razumijem 100 posto..njima na dusu sto su lopovi,a to nije pohvalno...druga stvar,ako nastavite srat,a ja pocnem...nece se dobro zavrsiitiNisam 2 dana ulazio na forumā¦
300 poruka, kontam upale neke top nove cure
Kad ono kurÄinaā¦
Crnka āopetā izvrnula istog levata za lovu
Ovo me neodoljivo podsjeca na pricu kad je Seju Brajlovica rodjak 2 x izvrno za pare
Gledati od 5:25
Crnka svaka cast, iduci put imas od mene 50 KM baksisa samo zato sto znas kako prevariti levate
Ma forum je par likova (vazda jedni te isti) odavno pretvorilo u sranjeVidi....sve se vrati u zivotu..lika razumijem 100 posto..njima na dusu sto su lopovi,a to nije pohvalno...druga stvar,ako nastavite srat,a ja pocnem...nece se dobro zavrsiiti
Hoces da opletem..ok..nego vratite Mirzi prvo 2 stoje...pa cu oplestMa forum je par likova (vazda jedni te isti) odavno pretvorilo u sranje
Ako mozes napraviti jos vece sranje nego jest - opleti![]()
jeko Mirza sad u ovoj priciHoces da opletem..ok..nego vratite Mirzi prvo 2 stoje...pa cu oplest
Jebac tvoje koke iz Sarajeva...tajjeko Mirza sad u ovoj prici![]()
Ja I...kakvo je stanje na putevimaMalo te jugovina udara ÄaÄa, neÅ”ta si dobro pobrko al hayā¦ opleti jaÅ”ta ÄeÅ”
ÄistoÄa je pola zdravlja bratoStan na Bistriku je cist takodjer
Meti,meti,meti ispred svoga praga..jer je,jer je...jer je je I to dio svijeta...ko to radi taj je snaga ekoloskoga pokreta....ÄistoÄa je pola zdravlja brato![]()
Ma jebi ih sviju...ne pisi vise.Nek zivi svoj zivot,bolje ti je bez nje.Treba imati bas jaku kiselinu da po tebi raznorazni "gude" po cijeli dan I da se jos pravis normalnim clanom drustva.Blam je to,shvati I zaboravi...od osvete nemas nista.Smiju ti se sa 55 raznih profila koje cine 4 osobeZnas sta mi je isto bilo jako...Kad sam vidio tj sreo ovog jebaca iz viteza ili varesa tako neka vukojebina nznm...lik pravo lici na Goluma iz gospodara prstenova...Pa onaj glavati crnogorac...jbo majku ja mislio onaj kale gospodar vremena hahahah
Gej parada jos uvijek nije pocela..Nista cudno sto te nogirala, nema nista muÅ”ko u tebi. Ovako anonimno prozivati djevojku i vrijeÄati Älanove foruma može samo obiÄni pizdek Å”to izgleda jesi. Na poÄetku si mi izgledao kao naivni zaljubljeni neiskusni deÄko kojem treba netko da mu kaže da se mani gluposti i da zaboravi, sad vidim da si psiho Å”upak bez samopoÅ”tovanja. Želim ti da doÄeÅ” na sebe Å”to prije, al vidim da to neÄe iÄi baÅ” lagano...
Kod nas je Srce,ruke I lopata...kod njih mramor,kamen I zeljezo....bez srcaZnam da vam je dosadno u Mostaru osim kamena nista nemate..davno bih izvrsio samoubojstvo da tu zivim
50 km hahaha...e jebat ce vas ovaj levat al uzivo presli ste granice...budite mi pozdravljeni i dobro se cuvajteNisam 2 dana ulazio na forumā¦
300 poruka, kontam upale neke top nove cure
Kad ono kurÄinaā¦
Crnka āopetā izvrnula istog levata za lovu
Ovo me neodoljivo podsjeca na pricu kad je Seju Brajlovica rodjak 2 x izvrno za pare
Gledati od 5:25
Crnka svaka cast, iduci put imas od mene 50 KM baksisa samo zato sto znas kako prevariti levate
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|